نعمتالله حسینزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، میزان سرانه فضای سبز هر شهروند جیرفتی را تا سه سال قبل زیر یک متر مربع عنوان کرد و گفت: طی سه سال گذشته سرانه فضای سبز هر شهروند جیرفتی به چهار و نیم متر مربع افزایش یافته است.
وی افزایش سرانه فضای سبز شهر جیرفت را نتیجه تلاش مجموعه شهرداری و شورای شهر جیرفت دانست و تصریح کرد: با توجه به تراکم جمعیت شهر جیرفت، سرانه فضای سبز بسیار کم بود از این رو در این دوره شهرداری و شورای شهر، مساله کمبود سرانه فضای سبز به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت و عملکرد مورد قبولی در این زمینه ثبت شده است.
شهردار جیرفت اظهار داشت: تا پایان این دوره شهرداری و شورای شهر سرانه فضای سبز شهر جیرفت را تا حد چشمگیری افزایش خواهیم داد.
وی با بیان اینکه تعداد ۱۵ پارک و بوستان جدید در دست ساخت داریم گفت: این طرحها بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
حسینزاده تصریح کرد: با تلاش شبانهروزی مجموعه شهرداری و شورای شهر ۱۱ طرح از پارکها و بوستانها به بهرهبرداری رسیده و مابقی تا پایان این دوره شهرداری و شورای شهر تکمیل و به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی با بیان اینکه تعدادی از پارکها و بوستانهای شهر جیرفت در هفته دولت به بهرهبرداری میرسد، اظهار داشت: در این هفته عملیات اجرایی چهار پارک در شهر جیرفت آغاز میشود.
حسینزاده از نامگذاری یکی از بوستانهای این شهر به نام خبرنگار خبر داد و گفت: این اقدام در راستای ارج نهادن به جایگاه مهم خبرنگاران است.
وی فضاهای سبز شهری را یکی از شاخصهای مهم شناخت کیفیت محیطهای انسان ساخت عنوان کرد و افزایش جمعیت، رشد فیزیکی شهرها، توسعه صنعت و وسایط نقلیه موتوری و در نتیجه ایجاد انواع آلودگیهای زیست محیطی را از عوامل مهم نیاز به فضای سبز دانست.
شهردار جیرفت ادامه داد: پیامدهای توسعه شهری و پیچیدگی معضلات زیست محیطی آنها موجودیت فضای سبز و گسترش این موضوع را برای همیشه اجتنابناپذیر کرده است.
وی با بیان اینکه در تمامی پارکهای جیرفت بهروزترین تجهیزات و سازهها برای رفاه بیشتر مردم برنامهریزی و اجرا شده است، اظهار داشت: در بوستانها مجموعههای بازی کودکان و امکانات فرهنگی مانند نمازخانه، کتابخانه و امکانات ورزشی برنامهریزی و اجرا شده است.
حسینزاده نامگذاری پارکها و بوستانهای شهر جیرفت را بر اساس معیارهای فرهنگی منطقه و ارزشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی عنوان کرد.
وی سینما روباز، جاده سلامت، ایستگاه تندرستی و چمن مصنوعی را از نخستینهای شهر جیرفت برشمرد و گفت: این موارد تا پیش از این دوره شهرداری و شورای شهر جیرفت وجود نداشت و با تلاش و همدلی مجموعه شهرداری و اعضای شورای شهر ایجاد شده است.
او با بیان اینکه پنج چمن مصنوعی در شهر جیرفت در حال ساخت است، تصریح کرد: سه چمن مصنوعی ۱۰۰ درصد تکمیل شده که در هفته دولت به بهرهبرداری می رسد. احداث ۲ چمن مصنوعی در منطقه کلرود و سرجاز جیرفت در دستور کار است.
وی به راهاندازی سینما روباز در بوستان امام حسین (ع) برای نخستینبار در شهر جیرفت اشاره کرد و گفت: این سینما تا پیش از شیوع کرونا یکی از مکانهای برگزاری مراسمات مذهبی و فرهنگی بوده که نقش مهمی در بخش فرهنگی شهر ایفا میکرد.
حسینزاده جاده سلامت و ایستگاه تندرستی را از دیگر نخستینهای شهر جیرفت برشمرد و تصریح کرد: این طرحها در راستای سلامت و پیادهروی خانوادهها انجام شد تا شاهد گامهای ماندگاری در جهت سلامت شهروندان باشیم.
وی بر توسعه شهری بر پایه عدالت اجتماعی تاکید کرد و گفت: توسعه شهر جیرفت در تمامی موارد بر اساس عدالت اجتماعی بوده و مناطق کم برخوردار نیز مانند دیگر نقاط شهری در برنامه توسعه شهری دیده شده است.
جیرفت با ۳۱۶ هزار نفر جمعیت در فاصله ۲۳۰ کیلومتری جنوب کرمان واقع شده است.