اجرای طرح «ایستگاه کال» در پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس

بندرعباس- ایرنا- طرح افزایش ظرفیت خط لوله انتقال خوراک و ایستگاه افزایش فشار میان‌مسیری موسوم به طرح «ایستگاه کال» در راستای افزایش ظرفیت خط انتقال میعانات گازی تا ۸۵۰ هزار بشکه در روز به پالایشگاه در حال اجراست.

مدیرطرح‌های شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس عصرشنبه به رسانه‌ها گفت: در بهار امسال تجهیز کارگاه و بخش اعظمی از خاک‌برداری برای اجرای فونداسیون این طرح انجام شده است.

امید صانعی اعلام کرد: ایستگاه گاز شمالی نیز از دیگر طرح‌های در دست احداث و راه‌اندازی پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس است که به‌منظور تقلیل فشار و بهینه‌سازی گاز ورودی به پالایشگاه در دستور کار واحد مدیریت پروژه‌ها قرار گرفته است که با همت متخصصان داخلی راه‌اندازی خواهد شد.

وی اجرای طرح افزایش ظرفیت فازهای سه‌گانه پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس را منطبق بر منویات مقام معظم رهبری و در راستای تحقق شعار جهش تولید دانست و بیان داشت: در بهار امسال در راستای افزایش تولید بنزین، مقابله با تحریم‌های ظالمانه و همچنین افزایش اقتدار ایران اسلامی در منطقه، ظرفیت ذخیره‌سازی خوراک پالایشگاه و فرآورده‌های تولیدی نیز می‌بایست متناسب با آن افزایش یابد که به همین منظور احداث دو دستگاه مخزن یک‌میلیون بشکه‌ای خوراک و فرآورده در دستور کار قرار دادیم.

به گفته این مسوول در حوزه نفتی، طرح افزایش ظرفیت واحدهای فرآیندی از دیگر اقدامات مهم سه ماه نخست سال جاری در پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس بوده که افزایش ظرفیت خوراک پالایشگاه را در پی خواهد داشت.

صانعی افزود: در شرایط کنونی گام نخست طرح افزایش ظرفیت و رفع گلوگاه‌های مراحل سه‌گانه برای حصول به ظرفیت ۴۵۰ هزاربشکه در روز با موفقیت انجام پذیرفته که نمونه‌ای موفق در اجرای اقتصاد مقاومتی و دستیابی به جهش تولید است و گام دوم آن نیز تا پایان سال اجرا خواهد شد.

مدیر طرح‌های شرکت نفت ستاره خلیج‌فارس اضافه کرد: این اقدام به‌منظور استمرار برداشت از میدان مشترک گازی پارس جنوبی با صرف کمترین هزینه و زمان صورت می‌گیرد و تلاش داریم تا با تکیه بر توان داخلی این طرح را با صرف کمترین هزینه، کوتاه‌ترین زمان و بیشترین بازدهی اجرا کنیم.

پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس به عنوان بزرگ‌ترین پالایشگاه میعانات گازی جهان فعالیت رسمی خود را اردیبهشت ۹۶ از سال در اوج تحریم‌ها آغاز کرد در زمینی به مساحت ۷۰۰ هکتار قرار دارد و خوراک آن به وسیله یک خط لوله ۴۸۵ کیلومتری از پالایشگاه‌های گازی پارس جنوبی تامین می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha