حاج علی اکبر دهقان بنادکوکی پدر شهیدان والامقام «محمد و یدالله دهقان بنادکوکی» پس از تحمل سالها فراق فرزندان در سن ۸۶ سالگی دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
مراسم تشییع این فقید سعید در زادگاهش روستای بنادکوک با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار و در جوار فرزندان شهیدش به خاک سپرده شد.
شهید یدالله دهقان بنادکوکی متولد ۲۰ آبان ۱۳۴۰ در سن ۲۲ سالگی در جریان عملیات پدافندی در پایگاه زید به درجه رفیع شهادت نائل آمد و برادرش محمد نیز که متولد ۵ فروردین ۱۳۴۶ است ۱۵ مرداد ۱۳۶۲ در جریان عملیات والفجر دو در پیرانشهر در سن ۱۶ سالگی به خیل شهیدان پیوست.
مادر شهیدان «علیرضایی» آسمانی شد
«اختر خلیلیبابا» مادر شهیدان «علی و احمد علیرضایی» و جانباز «صمد علیرضایی» و خواهر شهید «قدیر خلیلی» دار فانی را وداع گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
پیکر مطهر این مادر شهیدان، در جوار گلزار شهدای شال تشییع و به خاک سپرده شد.
شهید علی علیرضایی، نهم اردیبهشت ۱۳۳۸ در شهر شال از توابع شهرستان بوئینزهرا به دنیا آمد و بیست و سوم تیر ۱۳۶۱ در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید.
همچنین برادرش شهید احمد علیرضایی، نهم تیر ۱۳۴۰ در شهر شال از توابع شهرستان بوئینزهرا به دنیا آمد و این شهید بزرگوار از سوی بسیج در جبهه حضور یافت، چهارم بهمن ۱۳۶۵ در شلمچه بر اثر عوارض ناشی از مصدومیت شیمیایی به شهادت رسید.
پدر شهیدان «شایسته» آسمانی شد
«حاج محمد حسن شایسته» پدر معظم شهیدان «مجید و محمد ابراهیم شایسته» پس از تحمل سالها فراغ فرزندان بر اثر کهولت سن، دار فانی را وداع گفت و به فرزندان شهیدش پیوست. پیکر مطهر این پدر بزرگوار در بهشت زهرا (س) تهران تشیع و به خاک سپرده شد.
شهید مجید شایسته ۲۶ شهریور ۱۳۴۵ در شهرستان ری به دنیا آمد دانش آموز دوم متوسطه در رشته اقتصاد بود به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت و هشتم تیر ۱۳۶۲ با سمت تیربارچی در فکه توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. پیکرش مدتها در منطقه بر جا ماند و در سال ۱۳۷۵ پس از تفحص در بهشت زهرا(س) به خاک سپرده شد.
شهید محمد ابراهیم شایسته سوم فروردین ۱۳۳۹در روستای گوگد از توابع شهرستان گلپایگان به دنیا آمد تا پایان دوره کاردانی در رشته معارف اسلامی درس خواند. وی از سوی مرکز اعزام بعنوان روحانی در جبهه حضور یافت. یکم فروردین ۱۳۶۱ با سمت مسئول واحد تبلیغات در دشت عباس توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش خمپاره به صورت و گردن به شهادت رسید.
مادر شهیدان «جعفری» آسمانی شد
«عالیه بیگدلی»، مادر گرانقدر شهیدان والامقام «محمد ولی و عبدالوهاب جعفری»، از شهدای استان زنجان به علت بیماری و کهولت سن دعوت حق را لبیک گفت به فرزندان شهیدش پیوست.
شهیدان محمد ولی جعفری در سال ۱۳۴۳ متولد و در ۱۸ اسفند ماه ۶۰ در دشت عباس و عبدالوهاب جعفری در سال ۱۳۴۱ متولد و در تاریخ ۲۰ آبان ماه ۶۱ در شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
مادر شهیدان «قدیری» آسمانی شد
حاجیه خانم «نوبر پریشانی» مادر شهیدان والامقام «نعمتالله و قدرت الله قدیری» پس از تحمل سالها رنج و فراق فرزندانش، درحالی که تنها دو هفته از مرگ همسرش میگذشت در سن ۸۴ سالگی ندای حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
پیکر مطهر این مادر فداکار در جوار مزار شهیدانش در گلزار شهدای مصطفویه خمینیشهر به خاک سپرده شد.
شهیدان قدرتالله قدیری در سن ۱۸ سالگی در ۱۸ اردیبهشتماه ۱۳۶۱ در منطقه عملیاتی بیتالمقدس خرمشهر و نعمت الله قدیری نیز در حالی که فقط ۱۷ سال داشت در منطقه عملیاتی خیبر جزیره مجنون در ۱۹ اسفندماه ۶۲ به فیض شهادت نائل آمدند.
پدر شهیدان «قیطاسی» به فرزندان شهیدش پیوست
«حاج ستار قیطاسی» پدر شهیدان «علی احمد و علی محمد قیطاسی» و «محمود قیطاسی» جانباز ۴۰ درصد پس از گذشت سالها تحمل درد و رنج دوری از فرزندان خود، دعوت حق را لبیک گفت و آسمانی شد.
پیکر آن مرحوم پس از تشییع در بهشت زهرا (س) نهاوند به خاک سپرده شد.
شهید علی احمد قیطاسی متولد سال ۱۳۴۴ از نیروی رسمی ژاندارمری سابق، ۲۴ آبان سال ۱۳۶۶ با سمت رییس شناسایی اطلاعات تیپ انصار ژاندارمری وقت به همراه معاون شهید خود سلیمان اکبری و نیروهای تحت امر برای عملیات شناسایی وارد منطقه زبیدات عراق می شوند و در آن منطقه در دام کمین نیروهای دشمن میافتند پیکر مطهر این شهید والامقام پس از تفحص بعد از ۲۷ سال دوری از وطن در سال ۹۴ در میان استقبال و تشییع باشکوه مردم نهاوند به میهن بازگشت و در جوار برادر شهیدش در گلزار شهدای نهاوند آرام گرفت.
این شهید سرافراز در سال ۹۵ بهعنوان شهید شاخص نیروی انتظامی استان همدان معرفی شد.
شهید علیمحمد قیطاسی متولد سال ۱۳۴۱ است که به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمده بود و پس از حضور در چندین عملیات به مقام جانبازی رسید و در ۱۲ خرداد سال ۶۹ به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
جانباز ۷۰ درصد «شاهسنایی» به همرزمان شهیدش پیوست
حاج تقی شاهسنایی جانباز ۷۰ درصد اصفهانی، پس از تحمل سالها درد مجروحیت و شیمیایی، در سن ۵۷ سالگی به فیض شهادت نائل آمد.
مراسم تشییع و خاکسپاری این شهید گرامی در گلستان شهدا برگزار شد.
شهید حاج تقی شاهسنایی، به دلیل عوارض جراحات وارده در نبردهای دوران دفاع مقدس، سال های متمادی را با درد دست و پنجه نرم کرد و سرانجام بر اثر عوارض شیمیایی جنگ، این جانباز فداکار در بیمارستان شهید صدوقی اصفهان به شهادت رسید.
برادر گرامی وی شهید ولیاله شاهسنایی، نیز در سن ۱۹ سالگی در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۶۱ در منطقه عملیاتی دارخوین با سمت تک تیرانداز به فیض شهادت رسیده است.
نظر شما