علیاکبر لبافی روز شنبه در حاشیه بازدید از چند طرح اجرایی معینهای اقتصادی کاشمر با اشاره به فعالیت ۲۲۰ معین اقتصادی در استان خراسانرضوی افزود: در راستای اجرای طرح مثلث اقتصادی - فرهنگی در استان و فعالیت معینهای اقتصادی، مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در قالب نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی به عنوان یک کار جدید از حدود ۱۴ ماه قبل در استان خراسان رضوی آغاز و در این مسیر برای معینهای اقتصادی نقشه راه در ۶ گام در قالب ۴۰ برنامه عملیاتی ترسیم شد.
وی ادامه داد: از دو هزار و ۴۰۰ روستای استان خراسان رضوی ۷۵ درصد آنها سند توسعه روستایی دارند و برای این روستاها طرح کسب و کار نوشته شده و اکنون مسیر توسعه برای معینهایی که وارد روستاها می شوند مشخص است.
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی استان خراسان رضوی گفت: در حال حاضر ۹۶ درصد معینهای اقتصادی استان از بخش خصوصی هستند که در قالب احیاء مسوولیتهای اجتماعی خویش، ماموریت پذیرفتهاند.
لبافی افزود: تاکنون حدود سه هزار کسب و کار کوچک در قالب ایجادی، توسعهای، ظرفیت خالی و تکمیلی بنگاههای تولیدی و اقتصادی در سامانه رصد معینهای اقتصادی ثبت شده و بالغ بر دو هزار کسب و کار به تایید رسیده است.
وی با بیان این که علیرغم تمامی سختیها اقدامات انجام شده رضایتبخش است ادامه داد:اگر تمامی اطلاعاتی که در سامانه رصد معینهای اقتصادی به ثبت رسیده و تایید شدند با ظرفیت کامل به نتیجه برسند حدود ۶ هزار شغل ایجاد خواهد شد.
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی استان خراسان رضوی گفت: تاکنون توسط معینهای اقتصادی بیش از هزارمیلیارد تومان سرمایه گذاری صورت گرفتهاست.
لبافی افزود: شهرستان کاشمر جزء پنج شهرستانی است که عملکرد بسیار خوبی دارد و اگرچه معین اقتصادی برخی شهرستانها آستان قدس رضوی، بنیاد برکت، قرارگاه سازندگی، بنیاد علوی و کمیته امداد هستند اما تمامی معینهای کاشمر از بخش خصوصی هستند.
وی ادامه داد: کاشمر یکی از شهرستانهایی است که میتواند شاخصها به خصوص در کاهش نرخ بیکاری، بهبود سرانههای درآمدی، بهبود وضعیت مشارکت اقتصادی را در زمان کوتاهی بهبود بخشد.
کاشمر در فاصله ۲۲۸ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.
نظر شما