به گزارش روز یکشنبه معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش، محمدرضا مسیب زاده در مراسم تجلیل از اعضای دبیرخانه ستاد مرکزی برگزاری سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان سراسر کشور اظهار داشت: پس از شیوع ویروس منحوس کرونا در کشور کمتر کسی تصور میکرد با توجه به محدودیت های پیش آمده بتوانیم سی و هشتمین دوره مسابقات را به نحو احسن اجرا کنیم و اکثر افراد به اتفاق می گفتند که امسال باید مسابقات را لغو کنیم.
وی افزود: اما با قدرت، قوت و توکل به امداد الهی و با اتکا به سه منشور نورانی قرآن، عترت و نماز کار را دنبال کردیم و با تلاش و همت شبانه روزی از مرحله مقدماتی و جمع آوری آثار و سپس مرحله نهایی به صورت غیر حضوری و برخط (آنلاین) برگزار شد که تجربیات ارزشمندی را در این زمینه کسب کردیم و اتفاق بسیار باشکوهی در عرصه قرآن، عترت و نماز رقم خورد.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: همچنین لازم است از عوامل اجرایی دو اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی و اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران که میزبانی این دوره از مسابقات را بر عهده داشتند و با تلاش شبانه روزی برای هرچه بهتر برگزار شدن این مسابقات تلاش کردند، در کنار همکاران استانهای کشور تقدیر و تشکر کنیم.
مسیب زاده ادامه داد: کارهای ارزشمندی و بزرگی در این دوره از مسابقات رقم خورد که یکی از آنها ارتقای سواد رسانه ای بیش از هزار دانش آموز شرکت کننده در مسابقات و دیگری ارسال حدود ۲۵۰۰ بسته سوغات متبرک رضوی (علیه السلام) به درب منزل دانش آموزان شرکت کننده در این دوره از مسابقات بود.
وی تصریح کرد: اتفاق بزرگ و ارزشمند دیگری که امسال در برگزاری مسابقات رخ داد این بود که مسابقات به دل خانه و خانواده ها برده شد و دانش آموزان هر کدام دست به ابتکاری زدند. برخی از دانش آموزان با درست کردن محراب در منزل و یا کسانی با نصب تصویر مقام معظم رهبری و یا شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در این دوره از مسابقات شرکت کردند که هر کدام از این تصاویر جلوه باشکوهی به مسابقات داده بود.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش یادآور شد: خوشبختانه در برگزاری مسابقات به صورت غیر حضوری شاهد رضایت دانش آموزان و داوران بودیم که تمام این موارد نشان دهنده آن است که عوامل اجرایی از صف تا ستاد به درستی عمل کردند. هر چند برگزاری مسابقات به صورت حضوری آثار معنوی و تربیتی بسیاری دارد، اما این دوره از مسابقات نیز تجربه ارزشمند و موفقی بود که برای اولین بار در حوزه قرآن، عترت و نماز به صورت کلان اتفاق افتاد.
مسیب زاده اضافه کرد: تمام موفقیت ها ناشی از خلاقیت در بستر فضای مجازی و همچنین برنامه ریزی صحیح و تصمیم سازی مناسب بود. همچنین یک کار گروهی ارزشمند صورت گرفت و همه با تلاش شبانهروزی سعی کردند به رغم محدودیتها خللی در برگزاری مسابقات ایجاد نشود.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: نمیتوان این را انکار کرد که تربیت چهره به چهره و نفس به نفس اتفاق می افتد، اما نباید از تربیت در فضای مجازی هم غفلت کرد باید خود را به دانش فضای مجازی و اینترنت مسلح کنیم تا از برکات ارزشمند آن و قابلیت های موجود در فضای مجازی استفاده کنیم.
وی با تاکید بر وظیفه تبلیغ و اطلاع رسانی در حوزه قرآن، عترت و نماز خاطرنشان کرد: همه همکاران در حوزه قرآن عترت و نماز باید تریبونی برای فعالیتهای این حوزه باشند و این فعالیت ها را تبلیغ کنند و این امر را یک تکلیف شرعی تلقی کنند تا همه جامعه از عطرالهی قرآن، عترت و نماز بهره مند شوند.
نظر شما