محمدرضا مسیب زاده روز چهارشنبه در آیین افتتاحیه سی و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن، عترت و نماز دانش آموزان اظهار داشت: با وجود وضعیت شیوع ویروس کرونا نه تنها فعالیت آموزش وپرورش کم نشد، بلکه در برخی از حوزه ها نیز تقویت شد.
وی افزود: این مسابقات در شرایطی آغاز می شود که کرونا تمام فعالیت های جامعه را دستخوش تغییر کرده و مطابق تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا برای رعایت پروتکل های بهداشتی فعالیت های حضوری ممنوع شده است. اما فعالیت های آموزش و پرورش با جدیت دنبال شده و فقط شیوه برگزاری این فعالیت ها به مجازی تبدیل شده است.
مسیب زاده خاطرنشان کرد: ۲ استان خراسان رضوی در حرم امام رضا (ع) و شهرستان های استان تهران در حرم حضرت عبدالعظیم میزبان این مسابقات مجازی هستند و فعالیت های رقابتی دانش آموزان را مدیریت میکنند.
وی یادآور شد: در سی و هشتمین مسابقات قرآن نماز و عترت دانش آموزان حضور عوامل اجرایی از جمله داوران ملی و بین المللی که ۱۶۰ نفر هستند، افزایش یافته است.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: دانش آموزان به دلیل اینکه امسال امکان حضور در صحن و سرای امام رضا (ع) را ندارند، از طریق فضای مجازی می توانند زیارت و سیاحت خود را انجام دهند.
مسیب زاده ادامه داد: برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری به صورت غیر حضوری زمینه را برای این فراهم می کند که کاری پویا در کنار فعالیت های اصلی صورت گیرد.
وی تاکید کرد: مسابقات قرآن، عترت و نماز تنها مسابقه در آموزش و پرورش است که در پنج مرحله مدرسه، استان، منطقه، کشور و بین المللی برگزار می شود. امسال این مسابقات شامل دو مرحله مقدماتی و نهایی است.
مدیر کل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: تمام کارشناسان نظارت صحیح بر روند داوری و اجرای دانش آموزان را دارند. همچنین در نهایت دانش آموزان برگزیده در شبکه شاد نیز به صورت زنده اجرا میکنند.
مسیب زاده افزود: رقابت در این مسابقات در واقع بهانه ای برای دوستی و پیش برد اهداف نظام و تعلیم و تربیت است، بنابراین دانش آموزان نگرانی های رقابت را از خود دور کنند و توجه خود را به آموزه های قرآنی معطوف کنند.
تلاوت قرآن به شناخت دانش آموزان کمک می کند
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران در ادامه این آیین افتتاحیه اظهار داشت: نظام تعلیم و تربیت تاکنون تمامی فعالیت ها را به صورت حضوری انجام داده است، اما امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا تدابیری اندیشیده شد تا تعلیم و تربیت تعطیل نشود.
محمد صیدلو با بیان اینکه فعالیت های آموزش و پرورش از جمله مسابقات قرآن و عترت در فضای مجازی برگزار می شود، افزود: فضای مجازی به همان اندازه که برخی از محدودیت ها، ظرفیت های بسیاری نیز دارد، در حال حاضر تمامی دنیا حرف خود را از فضای مجازی می زند؛ چرا که در استفاده از فضای مجازی، محدودیت زمانی و مکانی از بین می رود.
مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران ادامه داد: مسابقات قرآن و عترت امسال به صورت مجازی برگزار می شود، از این باید زیر ساخت های فضای مجازی را توسعه داد.
صیدلو گفت: بسیاری از توفیقات زندگی امروز به برکات قرآن است. تلاوت قرآن در مقابل سایر دانش آموزان این امکان را مهیا می کند که دانش آموزان به شناخت بهتری از خود برسند. بهتر است همکاران در مدارس فرصت را به گونه ای مهیا کنند که تمام دانش آموزان از این فرصت بهره مند شوند.
نظر شما