به گزارش روز دوشنبه ایرنا ، دکتر علیرضا مهرعلیان، با اشاره به بودجه بسیار محدود در بخش دولتی و خستگی مفرط حوزه سلامت افزود : محور اول فعالیت های تشکل های مردم نهاد در حوزه کرونا مربوط به اطلاع رسانی و حاکم کردن آرامش در جامعه میشود که فعالیت گسترده تشکل ها در بستر فضای مجازی و فضای حقیقی باعث می شود تا سطح آگاهی و سواد سلامت مردم نسبت به نوع بیماری، راه های پیشگیری از آن و موارد مربوط به خودمراقبتی بسیار ارتقا یابد.
وی یادآورشد : تلاش تشکل ها می تواند در قالب تولید محتوا مانند ضبط فیلم های یک دقیقهای با موضوع توصیههای پزشکی و خودمراقبتی از سوی متخصصان و شخصیت های دینی و مذهبی و انتشار آن در فضای مجازی، تهیه بروشور و کاتالوگ های اطلاع رسانی و توزیع آن در اماکن عمومی و فعالیت هایی از این دست باعث خواهد شد تا جامعه هدف هر یک از تشکلها نسبت به موارد بهداشتی و شیوه شیوع و ابتلا، اطلاعات کافی به دست آورند.
دکتر مهرعلیان، یکی دیگر از محورهای فعالیت تشکل های مردم نهاد در حوزه کرونا را ارایه خدمات به جامعه هدف خاص عنوان کرد و افزد: برخی از این تشکل ها وظیفه حمایت از بیماران خاص و مراقبت از آنان را برعهده دارند.
مسؤول سلامت شهرستان قزوین، وجود تشکل های این شهرستان را فرصت خوبی برای شناخت زمینه های همکاری های بیشتر در راستای تحقق خدمات رسانی مطلوب به شهروندان برشمرد و گفت: مدیریت آموزش رفتارهای اجتماعی، بسیار مهم است.
وی افزود : با همکاری سازمان های مردم نهاد می توانیم تفکرات غلط و اشتباه موجود در جامعه را اصلاح کنیم.
دکتر مهرعلیان گفت: باید مهارتهای آموزشی جدیدی در آموزش های ما گنجانده شود و ارزیابی ریسک پذیری باید برای جامعه جا بیفتد و در خانواده ها نیز نهادینه شود.
نظر شما