معاون شهرک‌های صنعتی ایران: ۶۳ ناحیه صنعتی در کشور احداث شد

همدان- ایرنا- معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: در برنامه ششم توسعه ساخت ۹۸ ناحیه صنعتی در کشور توسط دولت و مجلس شورای اسلامی مصوب شد که تاکنون ۶۳ ناحیه صنعتی محقق شده است.

فتحعلی محمدزاده روز دوشنبه در نشست بررسی راهکارهای توسعه صنایع خرد و اشتغال روستایی شهرستان ملایر اظهار داشت: مابقی نواحی صنعتی نیز تا پایان برنامه ششم توسعه عملیاتی خواهد شد.

وی افزود: اجرای خوشه‌های صنعتی و توسعه نواحی صنعتی در مناطقی که دارای ظرفیت است، جزء برنامه‌های سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی است و در نقاط مختلف کشور که توجیه لازم را داشته باشند، آماده اجرای نواحی صنعتی هستیم.

معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران بیان کرد: به جد دنبال توسعه شهرک‌ها و نواحی صنعتی هستیم و دولت در این زمینه اقدامات خوبی انجام داده است.

محمدزاده با اشاره به وجود ۳۱ شهرک و نواحی صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی در استان همدان با مساحت ۲ هزار و ۹۰۰ هکتار اظهار داشت: ۱۱ ناحیه صنعتی در استان همدان فعال است که به صورت تخصصی پیش می‌رود.

وی ادامه داد: سه ناحیه صنعتی در شهرستان ملایر به صورت تخصصی در زمینه کشمش، ترشیجات و فروآلیاژها فعالیت می‌کنند که ظرفیت ویژه‌ای را برای این شهرستان ایجاد کرده است.

معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: در استان همدان برای ۳۰ شهرک صنعتی با یک‌هزار و ۸۰۰ هکتار با محدودیت زمین مواجه هستیم که نیاز به کمک استاندار همدان برای توسعه اراضی این شهرک‌ها هستیم.

محمدزاده یادآور شد: در این استان همچنین ۲ هزار و ۴۰۰ قرارداد واگذاری منعقد شده و یک‌هزار و ۲۰۰ واحد نیز دارای پروانه بهره‌برداری و یا در حال اخذ پروانه هستند.

وی پیشنهاد کرد: اگر قرار است ناحیه صنعتی پوشاک ازندریان به صورت خدماتی اجرا شود، در قالب مجتمع صنفی باشد.

حضور معاون رییس جمهوری به ملایر

واحدهای فرآوری شیره انگور تسهیلات می‌گیرند

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید نیز گفت: آماده ارایه تسهیلات به فعالان مبل و منبت ملایر در شهرک صنعتی مبلمان هستیم.

اصغر نورالله‌زاده با اشاره به مساعدت برای آزادسازی سندهای واحدهای احداث شده در شهرک صنعتی مبلمان بیان کرد: صنعت مبلمان منبت ملایر نیاز به تنوع محصولات چوبی، تولید اسباب بازی و تجهیزات خانگی چوبی دارد که فعالان این حوزه باید به آن بپردازند.

وی تاکید کرد: ایجاد کارگاه‌هایی که پایین دست مبل و منبت و برای تولید مصنوعات و تجهیزات چوبی کار کنند، خالی است.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید همچنین آمادگی خود را برای توسعه مجموعه مرواربافی ملایر با توجه به تنوع محصولات تولیدی و اشتغال بالای این حوزه اعلام کرد.

نورالله‌زاده گفت: در حوزه توسعه پوشاک و نواحی صنعتی خیاطان، به دنبال این هستیم که شهرستان ملایر را به عنوان دیس‌پاچینگ و یا مرکز توزیع پوشاک کشور قرار دهیم و این شهر قطب تولید پوشاک کشور معرفی و صادرات انجام گیرد.

وی در رابطه با اجرای طرح فراز در تاکستان‌های ملایر نیز بیان کرد: از سال گذشته اعطای تسهیلات شروع شده و ۵۰ تا ۶۰ واحد تامین مالی شده‌اند و برای مابقی واحدها نیز آمادگی پرداخت داریم.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید ادامه داد: باید روی فرآوری انگور و شیره آن بیشتر کار شود و این ظرفیت وجود دارد که از شیره انگور کپسول‌های انرژی‌زا و قرص‌های ویتامین تولید شود و افرادی که آمادگی اجرای این طرح‌ها را داشته باشند، تسهیلات در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییس جمهوری امروز دوشنبه به شهرستان ملایر سفر کرد و از تعدادی کارگاه‌های خیاطی و واحدهای مبل و منبت بازدید کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha