فرماندار بردسیر: با اشتغالزایی ۲۴۳۰ نفر رتبه اول استان کرمان را داریم

کرمان - ایرنا - فرماندار بردسیر گفت: در سال ۹۸ با اشتغال ۲ هزار و ۴۳۰ نفر و ۲۹۰‌درصد تحقق سند جامع اشتغال در جایگاه رتبه اول استان کرمان ایستادیم.  

 شهرستان بردسیر در  ۶۰ کیلومتری غرب مرکز استان کرمان با قابلیت های فراوان در حوزه های کشاورزی، صنعتی و گردشگری و قرار گرفتن در دالان ترانزیتی شرق به غرب در مسیر شاهراه توسعه استان‌ قرار گرفته است.

فرماندار بردسیر در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا با تشریح اقدامات و دستاوردها در سالهای اخیر  از عمران و آبادانی در این منطقه گفت که این  شهرستان در اشتغال آفرینی،اجرای پروژه های صنعتی بزرگ،تحقق اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی،ارتقای خدمات بهداشت و سلامت تلاش های بسیاری داشته است .

بردسیر پیشتاز اشتغال آفرینی در استان کرمان

فرماندار بردسیر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به عمده ترین شاخص‌های رشد این شهرستان که انقلابی از تحولات صنعتی، عمرانی، کشاورزی و گردشگری ایجاد کرده است گفت:  این شهرستان علاوه بر تحقق سهم خود از سند جامع اشتغال، توانسته با رشد ۲۹۰ درصدی و اشتغال بیش از ۲ هزار و ۴۰۰نفر،  انقلابی را در زمینه رفع بیکاری ایجاد کند.

مجید نجف پور لاله زاری افزود: تعداد کل بیمه شدگان شهرستان بردسیر در تامین اجتماعی اعم از اصلی و تبعی در حوزه کارگری تا ابتدای دولت یازدهم ۱۷ هزار نفر بوده و اینک به ۳۷ هزار نفر افزایش یافته که این نشانه بارز رشد فزاینده اشتغال در بردسیر در دولت تدبیر و امید است.

وی افزود: در سال ۹۶ با رشد ۱۶۳ درصدی، رتبه دوم اشتغال استان را کسب کردیم و یکهزار و ۴۳۵ نفر صاحب شغل و بیمه شدند و سال ۹۷ با ایجاد یکهزار و ۹۴۵ شغل و تحقق ۲۴۰ درصدی سهم اشتغال مجددا در جایگاه رتبه دوم استان قرار گرفتیم و در سال ۹۸ با اشتغال ۲ هزار و ۴۳۰ نفر و ۲۹۰‌درصد تحقق سند جامع اشتغال در جایگاه رتبه اول استان ایستادیم.  

شکوفایی صنعتی بردسیر

 فرماندار بردسیر با اشاره به اجرای پروژه های صنعتی بزرگ در این شهرستان اظهار داشت: در بخش صنعت فاز دوم مجتمع احیا و فولادسازی سیرجان ایرانیان (میدکو) با ظرفیت سالانه یک میلیون تن تولید شمش در بردسیر ایجاد شد و در کارخانه صنایع فولاد مشیز تولید میلگرد از ۱۲۰ هزار تن در سال به ۲۷۰ هزارتن ارتقا پیدا کرد.

وی افزود: کارخانه جهان فولاد سیرجان نیز یک مجتمع نورد در بردسیر راه اندازی کرد که ۲۵۰ نفر را مشغول به کار کرده است وهمچنین  کارخانه نیمه تعطیل گونی بافی بعد از پنج سال تعطیلی، دوباره احیا و راه اندازی شد و در حال حاضر ۱۲۵ نفر در آن مشغول به کار است و با توسعه آن ۵۰ نفر دیگر مشغول به کار می شود.

 نجف پور گفت: همچنین کارخانجات همرس پس از سه سال تعطیلی مجددا راه اندازی شد و کارخانه پنیر پارس در شهر دشتکار نیز احداث شده است.

وی با اشاره به مستعد بودن منطقه برای پروروش گل تصریح کرد: حدود ۲۲ واحد گلاب گیری سنتی، صنعتی و نیمه صنعتی در لاله زار و گلزار از جمله کارخانه صنعتی (ماه گلاب) که توسط سرمایه گذار غیر بومی ایجاد شده است.

فرماندار بردسیر با بیان اینکه تمام برنامه ها و طرحهای صنعتی ادامه دارد گفت: کارخانه فولاد اکسیر واقع در شهرک صنعتی شماره ۲ بردسیر در مرحله ساخت مجتمع با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی است و  قرار است سالانه ۱۲۰ هزار تن میلگرد در مقاطع مختلف تولید کند که منجر به اشتغال ۱۰۰ نفر خواهد شد.

وی افزود: همچنین ما با تولید سالانه چهار و نیم تا پنج میلیون تن فولاد در سال یکی از قطب های صنعتی فولاد کشور هستیم. این ظرفیت در آینده تا ۶ میلیون تن هم افزایش خواهد یافت. با این وجود، صنایع پایین دستی و قطعه سازی هنوز به شکل جدی در شهرستان محقق نشده است. در صورت توسعه، صنایع پایین دستی فولاد می تواند سالانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر را مشغول به کار کند.

اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی بردسیر محقق می شود

نجف پور با اشاره به ظرفیت های فراوان کشاورزی و دامپروری در بردسیر بیان کرد: راه اندازی کارخانه تولید خوراک آبزیان که بزرگترین و پیشرفته ترین مجتمع در جنوب شرق کشور در این شهرستان منجر به اشتغال ۵۰ نفر شد.
وی افزود: پیشرفته ترین کارخانه تولید تخم مرغ (سیمرغ)  در جنوب شرق کشور با ظرفیت ایجاد ۱۰۰ شغل و با استفاده از تکنولوژیهای شرکتهای دانش بنیان در حال راه اندازی و آماده افتتاح است که فاز اول آن قبلا در بهرامجرد برای مرغ تخم گذار راه افتاده و فاز دوم  در بخش نگار قرار دارد.

فرماندار بردسیر با بیان اینکه تاکنون ۲۰۰ هکتار از مزارع بردسیر زیر کشت گیاهان دارویی مختلف رفته است تصریح کرد: شعار اقتصاد مقاومتی با همراهی معین اقتصادی بردسیر (گل گهر) محقق شده و تاکنون از محل صندوق گل گهر ۲۰ میلیارد تومان وام کم بهره به یک هزار و ۶۰۰ متقاضی پرداخت شده است.

وی ادامه داد: همچنین حدود ۲۵ میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی برای اشتغال روستاییان جذب و به متقاضیان پرداخت کرده ایم.

نهضت عمران و آبادی در بردسیر با قوت پیگیری می شود

نجف پور با اشار ه به جاری شدن سیل در سال های گذشته تصریح کرد: با تبدیل تهدید سیل به فرصت بازسازی، موفق به جذب اعتبار برای بازسازی، بهسازی و مقاوم سازی ۳۰۰۰ واحد مسکونی فرسوده شدیم و توانستیم بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای این موضوع جذب کنیم.

وی ادامه داد: امروز موج خانه سازی منجر به رونق کارگاههای مصالح ساختمانی و اصناف هم ردیف و اشتغال تمام وقت و چهار فصل صنف معمار و بنا و کارگر ساختمانی شده است و نهضت شهرسازی با احداث پارک و ایجاد آسفالت در کل شهرستان بردسیر راه افتاده و تنها در سال جاری ۸۰ هزار متر مربع معابر بردسیر آسفالت شده است.

فرماندار بیان کرد: اصلاح شبکه و مخازن آب شرب در شهر بردسیر با ۲۰ میلیارد تومان، و در شهرهای گلزار، لاله زار، دشتکار و نگار هریک با بین سه تا  ۵ میلیارد تومان اعتباز در هر شهر صورت گرفته است و ارتقا و بهینه سازی مخازن آب در همین دولت تدبیر و امید رخ داده و در سال جاری یک مخزن ۵ هزار متر مکعبی در شهر بردسیر ایجاد شده است.

وی گفت: هر پنج شهر (بردسیر، دشتکار، نگار، گلزار و لاله زار) از اینترنت ۴G برخوردارند و پنج ایستگاه مخابراتی همراه اول و پنج ایستگاه مخابراتی ایرانسل هرکدام باسه  میلیارد تومان هزینه در سطح شهرستان راه اندازی شده است.  

فرماندار بردسیر بیان کرد: عملیات گازرسانی به روستای بهرامجرد با ۱۵ میلیارد تومان اعتبار و پنطقه ییلاقی بیدخوان با ۲۰ میلیارد تومان آغاز شده و عملیات آن در حال انجام است وگاز رسانی به روستای گردشگری باغبزم نیز در حال انجام است.

وی با بیان اینکه نهضت عمران و خدمت رسانی در شهرستان بردسیر با قوت ادامه دارد افزود: در حال حاضر تمام روستاهای بالای پنج خانوار شهرستان برق دارند و الان داریم به تعداد خانوار کمتر هم برق می دهیم.

ارتقای خدمات بهداشت و سلامت در بردسیر

نجف پور بیان کرد: در دولت تدبیر و امید ۱۶ پروژه عمرانی بهداشتی را در شهرستان شروع کردیم که تا امروز ۱۲ پروژه آن تکمیل و افتتاح شده است و ۶ پروژه دیگر را خیرین شهرستان شروع به ساخت کرده اند.  

وی افزود: کلینیک خیرساز، مرکز دیالیز، مرکز غربالگری سرطان، پایگاه سلامت، مرکز آموزش بهورزی، و مرکز مدیریت بحران بهداشت پروژه های خیرین سلامت در شهرستان بردسیر هستند و تاکنون ۱۵ میلیارد تومان برای احداث این طرحها توسط خیرین اهدا شده است و پیش بینی می شود که امسال کلینیک و مرکز دیالیز به بهره برداری برسد.

فرماندار بردسیر اظهار داشت: از سایر پروژه های شاخص بهداشتی و درمانی شهرستان می توان به تکمیل و توسعه اورژانس بردسیر، احداث مرکز سلامت دشتکار، احداث مرکز سلامت قلعه عسگر و ۱۰ خانه بهداشت دیگر در سطح شهرستان اشاره کرد.

افق روشن حوزه فرهنگی و گردشگری بردسیر

به گفته نجف پور در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری برگزاری جشنواره های متعدد مثل جشنواره ملی گل محمدی که توسط سازمان میراث به ثبت ملی نیز رسیده و جشنواره سیب و گلابی و جشنواره استانی شعر آزاد از فعالیتهای شاخص دولت تدبیر و امید در حوزه فرهنگی هنری و گردشگری است.

وی ادامه داد: برای ایجاد واحدهای بومگردی،  ۳۵ تقاضای ساخت بومگردی داشتیم که در حال حاضر ۱۵ واحد آن افتتاح شده یا آماده بهره برداری است و بقیه بر حسب تقاضا در حال ساخت هستند.
همچنین تجهیز سالن ناظرزاده برای احداث سینما با ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در سال جاری یکی از مهمترین اتفاقات در حوزه فرهنگ و هنر است.

فرماندار بردسیر تاکید کرد: ثبت ملی دیوانخانه و مسجد حسین خانی گلزار، مرمت و جداسازی بافت تاریخی شهر گلزار، مرمت اثر چهارطاقی نگار، مرمت و بازسازی مقبره پیر جارسوز، ثبت ملی آیین گلاب گیری، ثبت ملی جشنواره گل محمدی از مهمترین اتفاقات در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان بردسیر است.

وی با بیان اینکه بخش گردشگری بردسیر باید رونق بیشتر داشته باشد تصریح کرد: زیر ساختهای لازم در حوزه گردشگری ایجاد نشده است و در صورت توسعه بخش گردشگری، ظرفیت ایجاد ۵۰۰ شغل در این حوزه وجود دارد.

نجف پور بیان کرد:شهرستان بردسیر از طبیعت خداوندی‌ گل محمدی، باغات گردو، سیب و گلابی، دشتهای ریواس، مزارع گندم بهره مند است و سالانه ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار گردشگر به این شهرستان سفر می کنند، اما چون زیرساخت‌های مناسبی نداریم نمی توانیم بهره برداری مناسب از این فرصت خدادادی داشته باشیم.

وی ادامه داد:  احداث بوم گردی ها، مهمانپذیر ها، رستوران ها که بتوانند به مردم خدمات با کیفیت ارائه دهند، به شدت احساس نیاز می شود و در صورت توسعه گردشگری، بخش خدمات گردشگری نیز توسعه پیدا می کند و شغل های جدید ایجاد می شود.

فرماندار بردسیر گفت: در حوزه مسائل امنیتی، پایگاه گشت انتظامی بهرامجرد بعد از پنج سال تعطیلی، دوباره راه اندازی شد و ساخت پاسگاه گلزار، راه اندازی پلیس فتا، راه اندازی مرکز پایش تصویری در شهر بردسیر از مهمترین اتفاقات در حوزه امنیت است .

وی با اشاره به تعیین تکلیف کارگران کارخانه قند بردسیر تصریح کرد: در این زمینه به ۸۰۰ نفر که مطالبه داشتند، حقوق معوقه ۵۵۰ نفر پرداخت و تسویه شده و امسال نیز مطالبات مابقی افراد تسویه خواهد شد.

وی ادامه داد: به این ترتیب حواشی کارخانه قند قدیمی به پایان می رسد و راه اندازی کارخانه قند جدید سرعت خواهد گرفت.

نجف پور  با بیان اینکه سرانه ورزشی بردسیر در استان از همه شهرستان ها بالاتر است افزود: در سال گذشته ۲ استخر شنا در شهر بردسیر راه اندازی و افتتاح شده است و یک باب سالن چند منظوره سقف کوتاه نیز آماده افتتاح است.  

وی ادامه داد: همچنین احداث پنج زمین چمن مصنوعی در شهر بردسیر، یک چمن در لاله زار و یک چمن در گلزار و در شهرهای نگار و دشتکار در دست پیگیری است.

فرماندار بردسیر تاکید کرد: طی چهار سال گذشته بسیاری از شاخص ها در شهرستان بردسیر رشد داشته اند که این مهم در سایه هماهنگی بین دستگاه های مختلف اعم از نمایندگان دولت، قوه قضاییه، ائمه جمعه، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و همراهی رسانه ها بوده است.

وی تصریح کرد: انتقادات بجا و درست رسانه های محلی ما را بر آن داشت تا در جهت رفع مشکلات اقدام کنیم و از این بابت از همراهی همه این ارکان و افراد تشکر می کنم که با هماهنگی های خود زمینه را برای توسعه بردسیر فراهم کردند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha