مسعود عزیزی، سه شنبه در حاشیه شورای آموزش پرورش شیروان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح از ۲ ماه قبل در خراسان شمالی اجرایی شده که شهرستان شیروان در اولویت دوم استان قرار دارد.
وی گفت: این طرح ملی برای دانش آموزان بازمانده و یا تارک تحصیل زیر ۱۸ سال است که برخی به خاطر کمک به امرار معاش خانواده فرصت حضور در کلاس را نداشته و برخی به علت بیسرپرستی و یا بدسرپرستی امکان تحصیل را نیافته اند.
عزیزی افزود: اکنون شهرستان شیروان ۶۸۷ دانش آموز بازمانده از تحصیل دارد که از این تعداد ۳۲۲ نفر دختر و ۳۵۵ نفر پسر هستند که با اجرای طرح آبا در ۲۴ مرکز روستایی شهرستان شیروان، برای جذب آنان به مدارس تلاش خواهد شد.
وی گفت: خراسان شمالی به دلیل محرومیت آموزشی، دومین استان کشور است که پس از سیستان و بلوچستان، نسبت به اجرای طرح ملی آبا اقدام می کند.
رییس اداره مدارس غیردولتی و مشارکت های مردمی خراسان شمالی گفت: در این طرح با برپایی مدارس حضوری، نیمه حضوری و غیرحضوری، آموزش به ۲ صورت گروهی و انفرادی برگزار می شود که انتظار از شورای آموزش و پرورش استان، شناسایی و جذب حامیان طرح، نظارت بر حسن اجرای طرح در مناطق و مدارس مجری طرح و اتخاذ تدابیر و تصمیمات لازم با مشارکت دستگاه های اجرایی و خیران است.
عزیزی، با اشاره به منابع مورد نیاز برای تامین تجهیزات، نیروی انسانی و هزینه های جاری، محل تامین مالی این طرح کمک های خیران، کمک های آموزش و پرورش و اعتبارات وزارتخانه عنوان کرد.
۲۸ هزار دانش آموز در ۴۲۱ آموزشگاه شهری و روستایی زیر نظر سه هزار فرهنگی شیروان تحصیل می کنند.
نظر شما