خلیل رنجبر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای سال تحصیلی ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ ، تعداد ۶۵دانشآموز متقاضی جهش تحصیلی، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۳۳ نفر آنان صلاحیت ارتقا به پایه تحصیلی بالاتر را کسب و ۳۲ دانشآموز نیز حد نصاب لازم را کسب نکردند.
وی افزود: برنامه جهش تحصیلی در ۶ مرکز تخصصی هوش شهرستانهای سنندج، قروه، مریوان، بانه، بیجار و سقز برای دانشآموزان دوره اول ودوم ابتدایی از۳۱تیر تا اواخر مرداد اجرا شد.
رییس آموزش و پرورش استثنایی کردستان یادآور شد: در این دوره ارزیابی هوشی دانشآموزان متقاضی جهش تحصیلی از پایه اول به سوم،دوم به چهارم، سوم به پنجم وچهارم به ششم ابتدایی انجام شد.
رنجبربا بیان اینکه ارزیابی دانشآموزان متقاضی جهش توسط آزمایندگان مجرب که دارای مجوز اجرای تست هوش از معاونت تشخیص و پیشگیری سازمان آموزش و پرورش استثنایی هستند، انجام میشود، گفت: در این برنامه به دانشآموزان اجازه داده میشود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعدادهای خود خارج از سن تقویمی، تسریع در آموزش داشته باشند .
وی اضافه کرد: شرط اینکه دانشآموزی پایهای از دوره تحصیلی را به صورت جهشی بخواند این است که از نظر هوشی نسبت به گروه همسالان خود در سطح بالاتر باشد .
رییس آموزش و پرورش استثنایی کردستان ادامه داد: کسب نمرات بالا شرط لازم برای جهش تحصیلی است اما شرط کافی نیست ونمیتوان نمرات بالا را تنها معیار پذیرش دانشآموزان برای حضور در دورههای جهش تحصیلی دانست.
ویگفت: دانشآموزان متقاضی جهش تحصیلی که موفق به گذراندن آزمون هوش شدند، شهریورجاری درآزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت میکنند واگر درهمه دروس نمره قبولی را کسب کنند یک پایه تحصیلی را گذرانده وبه پایه بالاتر خواهند رفت .
درسال تحصیلی ۹۹-۹۸ تعداد۱۲۰ دانشآموز متقاضی جهش در آزمون تست هوش شرکت کردند که تعداد ۶۴ نفر موفق شدند به پایه تحصیلی بالاتر ارتقا یابند و ۵۶ دانشآموز نیز حد نصاب لازم را کسب نکردند.
نظر شما