مهدی ریاضی روز چهارشنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران در تالار کرامت استانداری قم اظهار داشت: از این تعداد ۴۲۵ مورد منجر به صدور حکم در محاکم قضایی به مبلغ ۵۰ میلیارد ریال شده است.
وی الزام به عرضه کالا، ضبط کالا و محدودیت کالا را از جمله مجازات ها و جرایم در نظر گرفته شده برای متخلفان این تعداد پرونده عنوان کرد و گفت: در این مدت همچنین ۷۲۰ مورد گشت و سه هزار و ۸۷۱ مورد بازرسی از مطب ها، درمانگاه ها و داروخانه های استان نیز انجام و ۴۶۱ مورد تخلف کشف شد.
وی با اشاره به ۲ هزار و ۱۱۰ مورد تذکر داده شده افزود: ۱۳۰۰ واحد نیز پروتکل ها را رعایت و تخلفی نداشتند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی قم تعداد پرونده های تشکیل را ۴۶۰ فقره دانست و گفت: در جریان این بازدیدها مقادیر زیادی الکل، مواد ضد عفونی کننده، ماسک و دستکش بهداشتی که احتکار شده بود، کشف شد.
وی افزود: گشت های مشترکی را نیز با صمت، اتاق اصناف، فرمانداری و دادستانی داشتیم که ۱۰۰ واحد متخلف پلمپ شد.
ریاضی همچنین گرانی فروشی، کم فروشی و احتکار را از جمله مهمترین تخلف های صنفی قم دانست و گفت: در دوران کرونا برای جلوگیری از شیوع و گسترش این بیماری پرونده های تخلف در اسرع وقت و بدون هیچ محدودیتی بررسی شد.
ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نامبرده میشد، اما کمیسیو ن ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواستهشده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
نظر شما