سهراب حیدری روز پنجشنبه در جلسه کارگروه فرهنگی، اجتماعی، سلامت، زنان و خانواده میاندوآب با بیان اینکه این تعداد عطاری شامل شهرهای باروق و چهاربرج نیست، افزود: امسال ۳۴ مورد بازدید از این واحدها انجام گرفته که ۲۰ مورد به صورت گشت مشترک با نهادهای مرتبط بوده است.
وی اضافه کرد: در بازدید از عطاریها، یکهزار و ۸۸۳ عدد قرص، پودر لاغری و سایر اقلام غیرمجاز کشف و چهار مورد نیز به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
وی ادامه داد: اولین گام برای فعالیت در هر صنفی داشتن مجوز پروانه کسب است که در میاندوآب بیشتر واحدهای عطاری مجوز ندارند و علاوه بر آن، به جای داروخانه نیز عمل میکنند.
رییس شبکه بهداشت و درمان میاندوآب گفت: عطاریها مجاز هستند که مواد گیاهی را به صورت فلهای در معرض فروش بگذارند تا مشتریان هم هنگام خرید آن را مشاهده کنند ولی اکنون تمام مواد به صورت پودر شده در کپسولهایی قرار داده میشود و با عنوان لاغری، چاقی و ترک اعتیاد به فروش میرسد.
حیدری با بیان اینکه گاهی مواقع در بازرسیها و آنالیز کپسولها، ترکیب مواد مخدر یافت میشود، اظهار داشت: همچنین عطاریها هنگام عرضه مواد گیاهی، باید مشخصات عطاری، گیاه و تاریخ بر روی بسته را درج کنند.
وی اضافه کرد: عطاریها همچنین به حوزه مکملها هم وارد شدهاند و ترکیب برخی قرصها را پس از پودر کردن، به منظور افزایش وزن به مردم عرضه میکنند که این امر خطرناک است.
وی اظهار داشت: همچنین در عطاری های میاندوآب عرقبات خانگی عرضه میشود در حالی که برای این کار مجاز نیستند و باید عرقیات کارخانجات، شرکتها و برندهای معتبر را ارایه کنند.
حیدری با اشاره به اینکه در بازرسیها تمامی موارد رصد میشود، گفت: صاحبان عطاری ها به تازگی ترفندی را یاد گرفتهاند که هنگام بازرسی، قرص و مواد غیرمجاز را در خانه یا داخل خودرو جلو مغازه نگهداری میکنند و بازرسان هنگام بازرسی آنها را پیدا نمیکنند.
وی با بیان اینکه باید اتاق اصناف مانع فعالیت عطاری های بدون پروانه شود، افزود: همچنین این صنفها اتحادیه ندارند و باید اتحادیه مجزا داشته باشند.
۲۷۰ هکتار از مزارع میاندوآب با آب سطحی آبیاری میشود
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب با اشاره به اینکه آبیاری برخی مزارع با آبهای سطحی آبیاری می شود و همین امر مشکلزاست، گفت: بارها در کارگروههای مختلف در رابطه با این موضوع بحث شده ولی منتج به نتیجه نشدهاست.
حیدری با اشاره به راه اندازی کمیته فنی در خصوص این مشکل ادامه داد: در این کمیته مقرر شده که اداره آب و فاضلاب و شهرداری در مسیر نهر سنتی کوتان فیلتر شنی نصب کرده و نهرهای سنتی بشیرخان کندی و اوچتپه توسط اداره آبفا و شهرداری از طریق لولهگذاری به ایستگاه تصفیه خانه فاضلاب متصل شود.
احداث پارک بانوان بخشی از حقوق شهروندی است
مسوول بنیاد عفاف و حجاب میاندوآب نیز در این جلسه با بیان اینکه مقوله تفریح و ورزش بانوان باید مورد توجه باشد، گفت: این امر در میاندوآب مورد غفلت واقع شده است.
حجتالاسلام ابوذر خدایی با بیان اینکه اگر احداث پارک ویژه بانوان را جزو حقوق شهروندی و از نیازهای شهر میدانیم، باید به آن بها دهیم، اظهار داشت: همه میخواهند که خانوادهشان در یک مکان امن و با آرامش روانی به ورزش و سرگرمی بپردازد و عدم تحقق چنین امکانی مشکلاتی ایجاد میکند.
وی با بیان اینکه بنیاد عفاف و حجاب و ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان به عنوان مطالبه گر به این موضوع ورود پیدا کرده، گفت: از مسوولان دستگاههای اجرایی مربوطه از جمله شهرداری و امور بانوان فرمانداری و نهادهای تاثیر گذار نیز میخواهیم به این مهم ورود کنند.
وی افزود: برای تحقق این امر، پارکی که در گذشته با نام پارک بانوان در کوی جهادگران احداث شده، میتواند با همت مسوولان شهرداری با انجام عملیات عمرانی از قبیل حصارکشی، تکمیل زیرساختها و تعبیه امکانات اولیه در گام اول موثر واقع شود.
مسوول امور بانوان فرمانداری میاندوآب هم گفت: در این شهر به این حقوق بانوان توجهی نشده و فقط تابلویی در یکی از بوستانها بنام پارک بانوان در سال ۱۳۹۳ توسط شهرداری در زمینی به مساحت ۶ هزار مترمربع نصب شده و در آن مکان تنها به جدول گذاری، ایجاد رمپ پیادهروی و فضای سبز و تعبیه چند صندلی اقدام شدهاست.
حاجیه آهنگری با قدردانی از اقدام اداره ورزش و جوانان شهرستان برای تعیین و حصار مکانی در بوستان ساحلی آنا جهت ورزش بانوان در ایام کرونایی گفت: در این راستا پیشنهادی هم به شهرداری داده شده تا پارک هادی به عنوان پارک بانوان در نظر گرفته شود ولی شهرداری به جهت مستقر شدن کارگاه گل و گیاه با این پیشنهاد مخالفت کرد.
میاندوآب از شهرهای جنوبی آذربایجان غربی است.
نظر شما