محمود سیجانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: استقرار هرچه بیشتر واحدهای صنعتی موثر در تکمیل زنجیره تولید محصولات مورد نیاز کشور موجب تقویت جایگاه صنعت استان و افزایش توان آن برای کاهش آثار تحریم های ظالمانه میشود.
وی افزود: همچنین این راهبرد موجب کاهش هزینه تولید و قیمت نهایی محصولات میشود و قدرت رقابت پذیری آن برای عرضه در بازارهای داخلی و بین المللی را افزایش میدهد.
وی ادامه داد: صنعتگران قمی در بخشهای مختلف تولیدی دارای سابقه و مهارت قابل توجهی هستند و استفاده از این ظرفیت انسانی عاملی موثر در موفقیت اجرای طرحهای تکمیل کننده زنجیره تولید در استان است.
سیجانی گفت: شهرکهای صنعتی استان نیز با داشتن امکانات زیرساختی مناسبی، دسترسی آسان به مهمترین راهها و بازارهای بزرگ مصرف کشور، آماده استقبال از سرمایه گذاران علاقهمند به فعالیت در بخش تکمیل زنجیره تولید محصولات مورد نیاز مردم است.
وی بیان کرد: برای استقرار هرچه بیشتر واحدهای تکمیل کننده زنجیره تولید در قم و حمایت از فعالان این عرصه برنامهریزیهای لازم انجام شده است و امیدواریم صنعت قم به زودی در این زمینه به جایگاه مطلوب و مورد نظر دست یابد.
وی ادامه داد: توجه صورت گرفته به ایجاد زیرساختهای لازم برای تکمیل زنجیره تولید فعالیتهای صنعتی درقم، موجب شدهاست تا صنعت این استان با تلاش برای خودکفایی در تامین مواد اولیه، در مسیر جهش تولید حرکت کند.
حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی و معدنی موجود استان قم بیش از ۵۱ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در ۲هزار و ۲۳۱ واحد صنعتی و صنایع معدنی استان برای ۵۶ هزار و ۸۰۴ تن فرصت اشتغال ایجادشده است؛ همچنین قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
نظر شما