به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران ، عیسی میرشفیعی تعداد مدارس دارای کد عشایری در استان را هم ۲۰۲ واحد اعلام کرد و افزود که این مدارس در دوره های تحصیلی ابتدایی و متوسطه در ۱۶ شهرستان یا منطقه واقع هستند.
مازندران بر اساس تقسیم بندی آموزش و پرورش ۳۳ منطقه و شهرستان دارد.
میرشفیعی از تامین نیروی انسانی و تجهیزات مورد نیاز این مدارس خبر داد و گفت که در حال حاضر ۳۰۳ کلاس درس برای تحصیل این دانش آموزان در نظر گرفته شد که با هماهنگی انجام شده با روسای آموزش و پرورش شهرستان یا منطقه تمهیدات لازم برای این منظور اندیشیده می شود.
معاون ابتدایی آموزش و پرورش گفت : برای شروع سال تحصیلی جدید به دلیل عدم دسترسی برخی مناطق شناسایی شده به اینترنت برای استفاده دانش آموزان از آموزش مجازی ، پیش بینی لازم جهت بهره مندی حداکثری این دانش آموزان از آموزش صورت گرفته که از جمله آن می توان به استفاده از ظرفیت راهبران و مدیران این مناطق و تولید درس نامه های آموزشی اشاره کرد.
مازندران بیش از ۱۴ هزار نفر جمعیت عشایری دارد که اغلب به استان های جنوبی مازندران ییلاق و قشلاق می کنند.
بر اساس اساسنامه مدارس عشایری امتیاز های ویژه ای برای معلمان از جمله حق کوچ، ایاب و ذهاب، سختی کار ویژه معلمان عشایری، حق اسکان در نظر گرفته می شود.
همچنین مدارس آموزش از راه دوره که قبلا امکان ورود به برخی از حوزه های آموزشی را نداشتند مجوز دریافت کرده اند تا در مدارس عشایری فعالیت کنند و آموزش فنی و حرفه ای به دلیل نیاز جامعه عشایری به آموزش های خاص توسعه پیدا می کند.
طبق اساسنامه مدارس عشایری که مصوب سال ۹۳ است ، وزارت آموزش و پرورش است در مناطق ۲ زبانه آموزش نوآموزان را در دوره پیش دبستانی رایگان کند. همچنین سرانه مدارس عشایری سه برابر مدارس عادی خواهد بود و شاخص تخصیص منابع انسانی به گونه ای است که می توان با تعداد کمی از دانش آموزان نیز کلاس درس برگزار کرد.
نظر شما