مهدی قهاری شامگاه پنجشنبه با اشاره به اینکه در این دوره ۴۴۰ ورزشکار دختر و پسر شرکت کردند به خبرنگار ایرنا گفت: در رده سنی ١٢ تا ١٨ سال دختران عطیه لاری، آوا عالی نژاد و سارینا ابراهیمی جایگاه اول تا سوم را کسب کردند.
وی اضافه کرد: همچنین در رده سنی ۱۱ سال دختران تبسم دشتی رتبه اول، ماهور فتحی آق قلعه رتبه دوم و آریو عشوری سوم شدند.
رئیس کمیته بازیهای فکری هیات همگانی استان تهران گفت: در رده سنی ۱۰ سال پسران به ترتیب ترتیب یزدان سلیمانی، آراد عالی خانی و امیر رضا کاظم شیرودی جایگاه اول تا سوم و در همین رده سنی دختران پارمیس محمودی، ماهانا عابدی و پانیا رحمانی رتبه اول تا سوم را کسب کردند.
وی به برترین رده های سنی ۶ تا ۹ سال مشترک دختران و پسران اشاره کرد و افزود: در رده سنی ۹ سال آرینا صفی خانی نفر اول، لونا مرید پور نفر دوم و آناهیتا خانی اوشانی نفر سوم شدند.
قهاری اضافه کرد: در رده سنی ۶ تا ۸ سال فاطمه خاکباز، یسنا قوامی، امیر حسین نخعی رتبه مقام اول تا سوم را کسب کردند.
به گفته وی؛ در بخش ٦ تا ١٨ سال گروه حرفه ای، هومن مرندی، آوا نیرومند و باران پورسیف (کانادا) به ترتیب اول تا سوم شدند.
رئیس کمیته بازیهای فکری هیات همگانی استان تهران گفت: این مسابقات با شرکت ۴۴۰ شرکت کننده از داخل کشور و ۴۰ شرکت کننده از کشورهایی چون پاکستان، سوریه، عراق، انگلستان، کانادا، روسیه و ترکیه به صورت مجازی به مدت یک روز از صبح پنجشنبه تا ساعت ۲۲ ادامه داشت.
وی با بیان اینکه این جشنواره به همت کمیته بازیهای فکری استان تهران و با همکاری هیات ورزشهای همگانی این استان برگزار شد گفت: دراین رویداد ورزشی ولی الله شجاع پوریان و محمد صادق حسنی رئیس و نایب رئیس هیات ورزش های همگانی و حیدر سلیمانی معاون سازمان ورزش شهرداری تهران شرکت داشتند.
به گزارش ایرنا، مکعب روبیک یک جورچین یا پازل مکانیکی است که در سال ۱۹۷۴ توسط یک مجسمهساز و پروفسور معمار مجارستانی به نام ارنو روبیک ابداع شد. در هر مکعب روبیک کلاسیک ۶ وجه و در هر وجه ۹ تکه و هر وجه دارای یک رنگ است، در نتیجه کلاً دارای ۶ رنگ سفید، زرد، نارنجی، قرمز، آبی، و سبز است.
گفته میشود این مکعب دارای ۴۳ تریلیون جایگشت (تعداد ترکیبهای ممکن برای موقعیت رنگها) است و معمولاً افراد به دو روش مبتدی و حرفهای آن را حل میکنند که روش مبتدی دارای ۸ مرحله و ۸ فرمول بوده اما روش حرفهای دارای ۴ مرحله و بیش از ۱۲۰ فرمول است.
نظر شما