روحالله اسدی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: یکی از مهمترین اقدامات جامعه ورزش و جوانان در ماههای اخیر ابلاغ طرح تربیت و توانمندسازی دستیاران جوان مدیران به استانها بود که به منظور اجراء از بستر ستاد ساماندهی امور جوانان بهرهبرداری شد.
وی تصریح کرد: در این ستاد علاوه بر حضور ۲۱ مدیرکل، چهار جوان (مطابق با آییننامه مصوب) به عنوان عضو ثابت حضور مییابند و با صدور حکم از جانب استاندار در نهایت به کارشناسان خبره در امور جوانان بدل میشوند.
اسدی ادامه داد: به عبارت دیگر براساس مصوبه ستاد ساماندهی امور جوانان این اعضاء به عنوان کارورز به دستگاههای عضو این ستاد مراجعه کرده و به مدت یک ماه همراه با مدیران کل به منظور آشنایی با انجام وظایف نقشها در جلسات حضور مییابند.
مدیرکل هماهنگی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان تاکید کرد: اکنون یکی از مهمترین مشکلات جامعه ورزش وجوانان عدم آگاهی از طرحها، سیاستها و اقدامات انجام گرفته برای جوانان است؛ به عنوان مثال کسب مجوز از سازمانها و ارگانها، دریافت وام بلاعوض و حمایت از طرحها و ایدهها برای جوانان با ابهام روبرو است.
وی افزود: حضور این جوانان در ستاد ساماندهی امور جوانان که با جمعبندی اطلاعات و گزارشها در این زمینه همراه است، با برگزاری دورههای آموزشی سبب شناسایی مشکلات و اصلاح فرآیندهای اداری میشود.
اسدی یادآور شد: گاها یک دستگاه اداری از امکانات و تجهیزات مطلوبی برای بهرهبرداری جوانان برخوردار است؛ اما استفاده به دلیل عدم اطلاعرسانی، آگاهیبخشی جامع و برخی از دشواریهای فرایندهای اداری به انجام نمیرسد.
به گفته وی، اجراسازی این طرح به طور حتم برای وزارت ورزش و جوانان نیز به جهت اصلاح برخی از مراحل اداری ثمربخش خواهد بود.
نظر شما