سه هزار داوطلب برای خدمات‌رسانی به بیماران کرونایی ثبت‌نام کردند

تهران- ایرنا- رئیس سازمان نظام پزشکی کشور گفت: پس از اعلامیه این سازمان سه هزار داوطلب برای خدمت‌رسانی به بیماران کرونایی ثبت‌نام کردند و باید حمایت و حفاظت از کادر پزشکی و پرستاری و تمام فعالان عرصه سلامت که در خط مقدم مبارزه با کرونا قرار دارند، بیشتر شود و این مهم نیازمند عزم ملی است و تنها به دولت مربوط نمی‌شود.

به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی سازمان نظام پزشکی کشور، محمد رضا ظفرقندی همزمان با روز پزشک افزود: امسال روز پزشک را گرامی می داریم که زادروز پزشک نامی کشورمان ابوعلی سینا بوده و همچنین ۵ شهریور را که مصادف با زادروز داروساز بزرگ؛ زکریای رازی است به تمامی همکارانم در عرصه داروسازی تبریک می گویم.

وی با اشاره به این که دانش آموختگان رشته های مختلف پزشکی پس از گذراندن طرح های خارج از مرکز، اخذ ضریب کا و طی تعهدات سنگین و تحمیلی موفق به اخذ پروانه طبابت می شوند؛ اظهار داشت: تمام همکارانم در عرصه نظام سلامت با فداکاری بیشتر به صحنه نبرد با کرونا رفته و آمار شهادت مدافعان سلامت تاکنون ۱۶۴ نفر بوده و بیش از ۶ هزار نفر از آنان نیز به کووید ۱۹ مبتلا شده اند.

وی ادامه داد: حتی دستیاران سال آخر که باید مشغول آماده سازی خود برای شرکت در امتحان بورد باشند؛ بسیار فداکاری کرده و در صحنه حضور دارند و این ایستادگی؛ فداکاری و ایثار در صحنه رفتن، میزان ابتلا و مرگ و میر را در کادر درمان افزایش داده است.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به این که مسافرت های غیرضروری و تجمعات و بطور کلی جدی نگرفتن این بیماری میزان ابتلا و مرگ و میر را در کشور افزایش داده است؛ گفت: بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت تا دو سال دیگر همچنان درگیر ویروس کرونا هستیم بنابراین باید پروتکل ها و نکات بهداشتی را تا دستیابی به واکسن و داروی موثر در برابر کووید ۱۹؛ بطور جدی رعایت کنیم و نمی توان با سلامت مردم و جامعه پزشکی که حفظ جانشان از اوجب واجبات است، تعارف کرد.

وی اضافه کرد: اگر در ایام عزاداری ماه محرم بدلیل عدم رعایت پروتکل ها شاهد خیز دوباره بیماری باشیم کادر درمانی دیگر توان خدمت رسانی ندارد؛ بنابراین باید با عزم ملی و همکاری همه مردم و نهادها نسبت به رعایت پروتکل ها و دستورالعمل ها کوشا باشیم.

وی با اشاره به تحریم های ظالمانه آمریکا علیه ایران اظهار داشت: در مکاتباتی که با تدروس ادهانوم دبیر سازمان بهداشت جهانی داشتیم به تحریم های غیر منصفانه آمریکا اشاره کردیم که حتی در زمان جنگ هم مسائل پزشکی جزو استثنائات هستند اما آمریکا در زمینه دارو و تجهیزات در این شرایط بحرانی تبادلات ارزی را با ایران متوقف کرده است.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی با بیان این که ایران توان این را دارد که دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز را به طرق مختلف برای مردم تامین کند؛ خاطرنشان کرد: چنان چه واکسن یا دارویی برای کووید ۱۹ تهیه شود؛ دولتمردان آن را برای مردم مهیا خواهند کرد و تاکنون کشورهای انگلیس، آمریکا، روسیه، هند و چین بر روی واکسن کووید ۱۹ کار کرده اند و  کشور ما هم در حال انجام مطالعات در این زمینه است و کشورهایی که مدعی ساخت واکسن شده اند کمی بر روی جنبه تبلیغاتی آن کار می کنند.

وی ادامه داد: مهم کیفیت و طول زمان اثر واکسن است و واکسن آکسفورد نیز ماندگاری اش کمتر از سه ماه است که ارزش آنچنانی برای حفاظت طولانی ندارد اما همچنان اغلب کشورها از جمله ایران در حال مطالعه و تحقیق برای ساخت واکسن کووید ۱۹ هستند.

ظفرقندی در پایان ضمن تاکید مجدد بر حمایت مردم از کادر درمانی مبنی بر رعایت پروتکل ها و اجتناب از تجمعات و مسافرت های غیرضروری اظهار داشت: یاد و خاطره تمامی شهدای مدافع سلامت را گرامی می داریم و از خداوند متعال برای خانواده آنان اجر و صبر و برای آن عزیزان همنشینی با شهدای کربلا را مسئلت داریم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha