موافقت‌نامه اصولی چهار طرح گردشگری ملایر اخذ شد

همدان- ایرنا- رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر گفت: به‌تازگی چهار موافقت‌نامه اصولی برای اجرای چهار طرح در حوزه گردشگری این شهرستان صادر شد که با مشارکت بخش خصوصی اجرا می‌شود.

ابراهیم جلیلی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این طرح‌ها شامل احداث ۲ مجتمع گردشگری در محورهای ملایر به اراک و سد کلان، یک سفره‌خانه سنتی در محور ورودی ملایر از مسیر اراک و یک هتل استاندارد در میدان استقلال در مسیر ورودی تهران به ملایر است.

وی افزود: برای اجرای این چهار طرح گردشگری ۴۱ میلیارد تومان اعتبار توسط بخش خصوصی سرمایه‌گذاری و پس از تکمیل و بهره‌برداری برای ۶۷ نفر اشتغال مستقیم ایجاد می‌شود.

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر بیان کرد: با توجه به کسب ۲ عنوان جهانی برای ملایر در حوزه مبلمان منبت و انگور، این شهرستان نیاز به واحدهای اقامتی با استانداردهای هتلینگ و به‌روز دارد که در همین راستا به همت بخش خصوصی موافقت‌نامه اصولی احداث هتل در میدان استقلال روبروی بوستان معلم اخذ شد.

وی افزود: ۲ مجتمع گردشگری نیز در محور ملایر به اراک در مسیر جاده سد کلان که یکی از نقاط گردشگری این شهرستان به شمار می‌رود و کیلومتر چهار محور ملایر به سمت روستای محمودآباد احداث می‌شود.

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر گفت: سفره‌خانه سنتی نیز در محور وروی اراک به ملایر روبروی دانشگاه ملی ملایر توسط بخش خصوصی احداث خواهد شد که با اجرای این طرح، تعداد سفره‌خانه‌های سنتی این شهرستان به سه مجتمع می‌رسد.

جلیلی همچنین به اصلاح سیستم مدار بسته موزه تاریخ و فرهنگ و نمایشگاه دائمی صنایع دستی ملایر با اعتبار ۵۰ میلیون تومان اشاره و بیان کرد: اعتبار مورد نیاز برای اصلاح سیستم مدار بسته موزه ملایر از محل اعتبارات ملی تامین شد.

وی گفت: این اعتبار برای کابل‌کشی و ایجاد زیرساخت تبدیل تمامی دوربین‌های موزه ملایر از آنالوگ به دیجیتال هزینه خواهد شد.

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر اظهار داشت: موزه ملایر در خانه‌های تاریخی لطفعلیان و مصدقی راه‌اندازی شده که بخش‌های جداگانه‌ای از یک مجموعه به یادگار مانده از دوران قاجار است.

جلیلی ادامه داد: بنای موزه ملایر در عرصه‌ای به وسعت چهار هزار مترمربع احداث شده و به عنوان یکی از بزرگترین و متنوع‌ترین موزه‌های استان و کشور، دارای بخش‌های مختلف مردم‌شناسی، سوغات، صنایع‌دستی، باستان‌شناسی و بخش اسناد تاریخی و نسخ خطی آثار دوره معاصر است.

تاکنون بیش از ۳۴۰ اثر تاریخی و طبیعی در شهرستان ملایر شناسایی شده که از این تعداد حدود ۲۰۰ اثر آن در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha