راهداری کرمان بیش از ۳۰۰ دستگاه پل را بهسازی کرد

کرمان - ایرنا - رییس اداره نگهداری ابنیه فنی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان گفت: این اداره‌کل عملیات بهسازی سازه‌های ارتباطی را با اجرای رادیه و برید بیش از ۲۵۰ دستگاه پل و اجرای تعریض ۵۵ دستگاه پل در حوزه استحفاظی این استان طی سه سال اخیر اجرا کرده است.

به گزارش ایرنا ، محسن کاظمی شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: نگهداری ابنیه فنی و پل‌ها از سال ۹۶ تاکنون با توجه به بارندگی‌های متعدد و سیل آسا، در دستور کار اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان قرار گرفت.

وی اظهار داشت: پرسنل راهداری این استان با دارا بودن بیش از ۱۰ هزار دستگاه پل در محورهای حوزه استحفاظی با تلاش و پیگیری و پشتکار مضاعف درصدد حفظ ، نگهداری ،تعمیر و مرمت این سرمایه‌های ملی ارزشمند برآمده‌اند.

کاظمی عنوان کرد: واحد نگهداری ابنیه فنی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان با عنایت به رویه اقتصاد مقاومتی در زمینه اعتبارات ابلاغی، اقدام به عقد قرارداد خرید سیمان، لوله و باکس بتنی و همچنین لوله های کاروگیت کرد و با واگذاری این اقلام ، با نظر کارشناسان این اداره به ادارات شهرستانی، اقدام به انجام پروژه های بسیاری به صورت امانی در سطح استان می‌کند.

رییس اداره نگهداری ابنیه فنی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان افزود: تمامی اقدامات انجام‌شده در این راستا در جهت کاهش خطرات و حوادث ناشی از سیل و رفع نقاط حادثه خیز با انجام هزینه حداقلی و با اتکاء به توان داخلی مجموعه راهداری بوده است.

وی گفت: نمایش عملکرد همه این تلاش‌ها با کاهش آمار تصادفات در نقاط حادثه خیز اعلامی و کاهش خسارات ناشی از سیلاب در سالجاری محسوب می‌شود و به گونه ای که باوجود وقوع سیلاب‌های وسیع در سطح استان کرمان ابنیه فنی و پل‌های محورهای شمال استان کمترین خسارت را دیده اند. 

کاظمی یادآور شد: همچنین این امر تاثیر بسیاری در صرفه جویی در به‌بهره برداری رساندن طرح‌ها در مقایسه با پروژه های پیمانی داشته است و با توجه به بازخورد بسیار مثبت این مهم، تهیه اقلام امانی در سال ۹۹ همچنان ادامه پیدا کرده و با شدت و دقت نظر بیشتری در حال پیگیری و اجرا هستند.

وی با اشاره به نگهداری از پل‌ها به‌عنوان یک سرمایه ملی ارزشمند گفت: متاسفانه چند سال گذشته به‌علت خشکسالی‌های کشور بسیاری از آبروها و رودخانه های فصلی و دائمی خشکید و به همین لحاظ هیچگونه آبی از بسیاری از آبروهای محورها عبور نمی کرد و لذا امر تعمیر و نگهداری پل‌ها تا حدودی مغفول مانده بود.

رییس اداره نگهداری ابنیه فنی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان گفت: همچنین بیش از ۵۰ نقطه حادثه خیز در محورهای اصلی، فرعی و روستایی این استان طی سه سال گذشته رفع شد.

پل‌ها جزو اجزای بسیار مهم ارتباطی در حوزه راه و سلامت و مراقبت از این سازه‌ها با توجه به اهمیت بالای آن در بهره برداری و سرویس‌دهی ایمن به محورها محسوب می‌شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha