بهروز رحیمی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: در یک سال اخیر ردیف وام دستیاری در بودجه این صندوق برای نخستین بار ایجاد شد و ۱۰ تا ۱۵ هزار دانشجوی دستیار رزیدنتی و Phd مبلغ ۱۵ میلیون تومان وام با کارمزد چهار درصد دریافت می کنند.
وی با اشاره به آغاز پرداخت وام های دستیاری همزمان با شروع سال تحصیلی ۱۴۰۰ – ۹۹ گفت: بیمه دانشجویان دستیاری نیز با همکاری وزارت بهداشت، صندوق رفاه و سازمان بیمه سلامت در قالب تفاهم نامه ای برقرار شد.
رحیمی افزود: ۵۰ درصد از مبلغ بیمه توسط وزارت بهداشت و ۵۰ درصد نیز توسط صندوق رفاه به نمایندگی از دانشجو پرداخت می شود و دانشجو پس از فراغت از تحصیل در قالب وام های بلند مدت این مبلغ را عودت می دهد.
افزایش سقف مبلغ وام های دانشجویی
رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت با اشاره به افزایش سقف وام ها در سال جدید عنوان کرد: وام تحصیلی مبلغ یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان بود که در سال تحصیلی جدید به ۲ میلیون تومان افزایش یافته است.
به گفته وی، وام مسکن نیز که به دانشجویانی پرداخت می شود که از خوابگاه های ملکی دانشگاه ها استفاده نمی کنند از یک میلیون ۲۵۰ هزار تومان به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.
وی افزود: وام ودیعه مسکن نیز به دلیل شرایط گرانی مسکن، بین ۲۵ تا ۳۵ درصد افزایش می یابد و دانشجویان متاهل در اولویت پرداخت این وام هستند.
او تصریح کرد که وام مربوط به مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی نیز همزمان با آغاز سال تحصیلی پرداخت می شود.
رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت تصریح کرد: پرداخت وام های ضروری نیز در سال تحصیلی جدید، بین ۶۵ تا ۷۵ درصد رشد می کند و قابل اعطا به تمامی دانشجویان است.
رحیمی یکی از اهداف اصلی ایجاد صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت را ایجاد فضایی برای رشد و توسعه و زمینه پرورش استعدادهای درخشانی است که از نظر مالی در شرایط مناسبی قرار ندارند، در چنین شرایطی یکی از کارهای اصلی پرداخت تسهیلات و وام های دانشجویی است.
وی گفت: در حال حاضر به طور کلی هشت نوع وام به دانشجویان پرداخت می شود که وام تحصیلی، وام مسکن و وام ودیعه مسکن از مهمترین آن ها هستند.
نظر شما