به گزارش عصر یکشنبه ایرنا از روابط عمومی بیمارستان فوق تخصصی نور افشار، بهمن سبحانی در آیین تقدیر از پزشکان این بیمارستان با اشاره به تلاش های انسان دوستانه و فداکارانه پزشکان در جامعه گفت: در شرایط کنونی و با شیوع ویروس کرونا در جامعه، نقش پر رنگ و ارزشمند پزشکی بیش از پیش نمایان کرد که این شغل مسئولیتی الهی و انسانی است.
وی با تبریک این روز به پزشکان پرتلاش و دل سوز این بیمارستان، از فعالیت های کادر پزشکی بیمارستان در راستای بهبود و ارتقاء سطح خدمات تخصصی ارائه شده به مراجعه کنندگان تشکر کرد و گفت: اطمینان دارم که مردم شریف ایران، بیماران و خانواده های ایشان قدردان زحمات و تلاش های ایثارگرانه شما سفید پوشان عرصه سلامت(به خصوص در میدان مبارزه با بیماری کرونا) بوده و این رشادت ها هرگز از یاد نخواهد رفت.
همچنین در این روز مدیران این بیمارستان با حضور در بخش های مختلف این بیمارستان از زحمات پزشکان تقدیر کردند.
بیمارستان فوق تخصصی موقوفه و خیریه نورافشار وابسته به جمعیت هلال احمر از معدود نمونه های موجود در منطقه است که با نگاه چند رشته ای خدمات فوق تخصصی ارتوپدی، روماتولوژی، نورولوژی و توانبخشی کودکان را با حضور پزشکان مجرب و با سابقه کشور ارائه می کند و با استفاده از تجهیزات پیشرفته تشخیصی و درمانی به ارزیابی، تشخیص، درمان و بازتوانی بیماری های عضلانی اسکلتی کودکان، درمان مشکلات مفصل و بیماری های التهابی، ارزیابی وضعیت تراکم استخوان کودکان، جراحی ارتوپدی کودکان، جراحی اعصاب کودکان، روانپزشکی کودکان و توانبخشی کودکان معلول جسمی و حرکتی می پردازند.
بیمارستان نورافشار در طول حیات چندین ۱۰ ساله خود فراز و فرودهای بسیاری داشت به طوری که نخستین بار این فضا که به قصر جمال آباد شهرت داشت توسط مرحوم ابوالحسن نورافشار به آسایشگاه کوچکی برای نگهداری رایگان کودکان مبتلا به فلج اطفال رها شده در خیابان های تهران تبدیل شد.
در سال ۱۳۳۹ مرحوم نورافشار این قصر را با تمام متعلقات شامل چهار هکتار فضای باغی و قنات اختصاصی، وقف کرد و از آن به بعد این مکان رسما به عنوان آسایشگاه مفلوجین نورافشار نامگذاری و تحت مدیریت جمعت مزبور و سرپرستی افتخاری مرحوم نورافشار شروع به فعالیت کرد.
کلنگ احداث بیمارستان عمومی در این مکان توسط مرحوم نورافشار زده شد اما این بیمارستان که واقف آن افتتاحش را ندید، در سال ۱۳۵۵ با وسعت حدود چهار هزار و ۵۰۰ مترمربع و با بخش های تخصصی جراحی ارتوپدی، توانبخشی، فیزیوتراپی، هیدروتراپی، آزمایشگاه و رادیولوژی افتتاح و راه اندازی شد.
پس از انقلاب، مدیریت بیمارستان مدتی در اختیار وزارت بهداری و بهزیستی قرار داشت و در طول جنگ تحمیلی نیز تحت نظارت بنیاد شهید، مکانی برای مداوای مجروحان جنگی بود. پس از جنگ نیز این مکان برای مدتی به عنوان آسایشگاه جانبازان تحت نظر بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی مورد استفاده قرار گرفت.
با پیگیری های انجام شده توسط مسئولان وقت جمعیت هلال احمر، بیمارستان نورافشار در سال ۷۹ مجددا در اختیار جمعیت قرار گرفت اما با توجه به فرسودگی بیمارستان، تصمیم به نوسازی و توسعه بیمارستان گرفته شد.
زمانی که بیمارستان تقریبا نیمه کاره رها شده بود، چندین طرح برای راه اندازی آن ارائه شد. کاربری بیمارستان از عمومی به تخصصی تغییر یافت و در سال ۱۳۹۲ رسما به عنوان بزرگترین مرکز توانبخشی خاورمیانه فعالیت خود را آغاز کرد.
تهران - ایرنا - رئیس بیمارستان فوق تخصصی موقوفه و خیریه نورافشار وابسته به جمعیت هلال احمر همزمان با روز پزشک از پزشکان این بیمارستان تقدیر کرد.
اخبار مرتبط
-
رئيس بيمارستان موقوفه نورافشار در گفت و گو با ايرنا:
كودكان معلول در بيمارستان نورافشار خدمات رايگان دريافت مي كنند
تهران- ايرنا- رئيس بيمارستان فوق تخصصي موقوفه و خيريه نورافشار وابسته به جمعيت هلال احمر، از…
-
ترخیص ۴۶۳ بیمار بهبود یافته کرونایی از بیمارستان نورافشار هلالاحمر
تهران - ایرنا - رییس بیمارستان فوق تخصصی موقوفه و خیریه نورافشار وابسته به جمعیت هلالاحمر…
-
ابتلای ۲۰ پزشک و پرستار بیمارستان نورافشار هلالاحمر به کرونا
تهران - ایرنا - مدیر درمان بیمارستان فوق تخصصی موقوفه و خیریه نورافشار وابسته به جمعیت هلالاحمر…
نظر شما