دانشگاه ایلام ۲۵ هکتار زمین برای توسعه پارک علم و فناوری اختصاص داد

ایلام - ایرنا - استاندار ایلام گفت: دانشگاه ایلام با واگذاری ۲۵ هکتار از اراضی خود به پارک علم و فناوری برای توسعه این مرکز موافقت کرده است.

به گزارش ایرنا، قاسم سلیمانی دشتکی روز سه شنبه در جلسه اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید استان با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و رییس بنیاد ملی نخبگان اظهار داشت: فضای فیزیکی پارک علم و فناوری استان ایلام مناسب و جوابگوی فعالیت پارک و شرکت های دانش بنیان و استارت تاپ ها نیست و باید توسعه یابد.

وی افزود: صندوق پژوهش و فناوری استان ایلام با ضعف منابع مالی و آورده مواجه است که باید تقویت شود و همچنین رسیدگی به خواسته های پژوهشگران، نخبگان، صاحبان کسب و کارهای نوین، استارتاپ ها و شتابدهنده ها توسط مسوولان دستگاه های مختلف به ویژه معاونت اقتصادی استانداری در اولویت قرار بگیرد و بروکراسی های اداری فراروی این افراد کم شود.

سلیمانی دشتکی یادآور شد: پارک علم و فناوری در استان ایلام جدید و نوپا و برای بسیاری از مردم ناشناخته است اما با این وجود اختراعات، ابداعات و نواوری های زیادی در این مدت کم توسط نخبگان استان ایلام تولید شده است.

وی اضافه کرد: استان ایلام در کنار مشکلات و کمبودها اما سرشار از ظرفیت های ناب در زمینه های مختلف مرز مهران، طبیعی، جنگی، تاریخی، معدنیو نفت و گاز است که هر کدام از این موارد زمینه پرورش خلاقیت و ایده پردازی نخبگان استان ایلام را فراهم آورد. 

نماینده مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: استان ایلام پتانسیل تبدیل شدن به منطقه ویژه علم و فناوری را دارد.

سارا فلاحی یادآور شد: ایجاد منطقه ویژه علمی با توجه به ظرفیت و استعدادهای موجود در استان بدون شک موجب ایجاد اشتغال زایی و رشد کمی و کیفی علمی استان شود.

وی افزود: مغز و سرمایه های انسانی پایه و اساس توسعه استان و کشور هستند که با باید فراهم ساختن زیرساخت ها آنها را به سمت تولید و اشتغال خودجوش سوق داد و از مهاجرت آنها جلوگیری کرد.

فلاحی تاکید کرد: در صورت توجه ویژه  دولت و مسوولان، استان ایلام با توجه به منابع و ظرفیت های خاصی که دارد می تواند به یکی از قطب های استراتژیک خدمات رسان کشور تبدیل و از محرومیت و تنگنا خارج شود.

دیگر نماینده مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی هم گفت: وجود جمعیت فارغ التحصیلان دانشگاهی بیکار فرصت و تهدید برای کشور است چرا که عدم استفاده از علم و توانایی آنها و زمانی که برای کسب تحصیل صرف کرده اند به علت نبود شغل و درآمد زایی یک تهدید و معضل است.

علی اکبربسطامی افزود: اما فراهم ساختن بستر فعالیت خوداشتغالی برای آنها و استفاده بهینه موثر از  قوای فکر و اندیشه این جوانان می تواند جامعه را به سمت توسعه و تعالی حرکت دهد و مدیران باید از کسب و کارها، کارافرینان و مشاغل بخش خصوصی حمایت کند.

وی اظهار داشت: استان ایلام دارای ذخائر عظیم نفت و گاز است اما هنوز فاقد دانشکده نفت یا پژوهشگاه و آزمایشگاه ویژه نفت و گاز است که مسوولان امر نباید نسبت به این موضوع مهم بی توجه باشند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha