این قراردادها روز چهارشنبه با حضور سید موسی جلالی معاون توسعه منابع و پشتیبانی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری امضا شد.
رئیس پارک علم و فناوری استان گیلان روز چهارشنبه در حاشیه انعقاد این قرارداد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان یکی از راهبران توسعه شرکت های دانش بنیان در کشور در این سفر سه قرارداد در مجموع به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال با صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی گیلان امضاء کرده است.
دکتر علی باستی افزود: ۱۵۰ میلیارد ریال قرارداد اعضا خط اعتباری، ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات جعاله برای توسعه زیست بوم فناوری استان و ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات برای ارائه به شرکت های متضرر از کرونا به صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی گیلان اختصاص داده شد.
صندوق پژوهش و فناوری استان گیلان آذرماه سال گذشته فعال شد اما در تیرماه امسال با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری به طور رسمی آغاز به کار کرد.
صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی گیلان موسسه مالی و اعتباری خصوصی است که ۴۶ درصد سهامداران آن دانشگاه گیلان، پارک علم و فناوری و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی گیلان هستند و ۵۴ درصد سهام آن در اختیار شرکت های سرمایه گذاری خصوصی قرار دارد.
ارائه تسهیلات، توانمندسازی شرکت های دانش بنیان از طریق آموزش، راهبری و ارزیابی از وظایف صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی گیلان است، ویژگی این صندوق ارائه خدمات سرمایه گذاری خطر پذیر است که تا پیش از این در استان نهاد مستقلی متولی آن نبود.
پژوهشگران و فناوران می توانند طرح های خود را برای دریافت تسهیلات، ضمانتنامه بانکی یا مشارکت در سرمایه گذاری برای بررسی های لازم از طریق آدرس www.gilanfund.ir برای صندوق ارسال کنند ضمن اینکه می توانند حضوری به صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی گیلان در خیابان سعدی بازار روز کوچه شهید نوری مراجعه کنند.
به منظور توسعه زیست بوم فناوری و حمایت از شرکت های دانش بنیان استان گیلان امروز "چهارشنبه" نشستی با عنوان "معرفی خدمات مالی و اعتباری صندوق نوآوری و شکوفایی ویژه شرکت های دانش بنیان" با حضور دکتر سیاوش ملکی فر معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.
نظر شما