به گزارش خبرنگار ایرنا ، محمدتقی قزل سفلی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران رقم دقیق تسهیلات پرداختی را ۱۳۵هزار و ۲۳۱ میلیارد ریال تسهیلات اعلام کرد و افزود که این تسهیلات به متقاضیان بخش های زراعت، باغداری، دام و طیور، شیلات و آبزیان و صنایع تبدیلی کشاورزی پرداخت شده است.
وی همچنین گفت که شعب بانک کشاورزی مازندران از سال ۹۲ تا پایان مرداد ماه امسال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در بخش کشاورزی هم یکهزارو ۳۲۲ فقره تسهیلات به مبلغ سه هزار و ۳۰۳ میلیارد ریال به تولید کنندگان ابن بخش پرداخت کرد که تعداد ۵۳۳ فقره به مبلغ ۹۲۵ میلیارد ریال طی سال های ۹۸ و پنج ماهه نخست سال جاری بود.
قزل سفلی افزود : فقط پارسال ۸۸ هزار و ۸ فقره تسهیلات به مبلغ ۳۰ هزار و ۵۱۰ میلیارد ریال به تولید کنندگان بخش کشاورزی مازندران پرداخت شده که از لحاظ تعداد رتبه اول و از نظر مبلغ رتبه دوم کشور بعد از تهران محسوب می شود.
وی به حمایت جدی دولت تدبیر و امید به بخش مکانیزاسیون و ایجاد ردیف اعتباری ویژه در این بخش اشاره کرد و اظهار داشت : طی هفت سال گذشته بیش از ۶ هزار و ۳۲ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی از محل منابع داخلی بانک، با نرخ ترجیحی به متقاضیان پرداخت شده است که نتیجه آن ورود ۱۳ هزار و ۸۳۰ دستگاه ماشین جدید کشاورزی اعم از تراکتور، کمباین و ادوات به ناوگان کشاورزی استان و سرعت گرفتن چرخه مکانیزاسیون کشاورزی استان بوده است.
مدیر شعب بانک کشاورزی مازندران همچنین گفت که تاکنون پنج هزارو ۱۵۰ فقره تسهیلات به مبلغ ۳۲۸ میلیارد ریال به خسارت دیدگان سیل فروردین سال ۱۳۹۸ استان پرداخت شده است.
وی به حمایت دولت از طرح های کشاورزی و تولید یدر قالب بخشودگی سود و جرائم دیرکرد بانک کشاورزی اشاره کرد و افزود : طی سال های ۹۶، ۹۷ و ۹۸ از محل تبصره ۳۵ بند( و) و (ل) و با کمک دولت تدبیر و امید، مبلغ ۶۱۵ میلیارد ریال جهت تسویه بدهی بدهکاران، جذب و تعداد ۱۲هزارو ۷۵۳ فقره از بدهکاران از این بخشودگی استفاده و بدهی خود را تسویه کردند.
بدهکاران دانه درشت
مدیر شعب بانک کشاورزی مازندران با اظهار این که ۶هزار میلیارد ریال طلب بانک از بدهکاران این استان است، گفت: عمده این طلبکاری مربوط به ۳۴نفری است که به رغم وجود مستندات اما واحد حقوقی بانک هنوز نتوانسته وصول کند.
وی بدون اعلام رقم بدهی دانه درشت ها ، افزود : از ۶ سال پیش تا کنون تلاش های زیادی برای وصول طلبکاری از این ۳۴نفر صورت گرفته است اما به صورت واضح و شفاف عرض کنم که زورمان به این افراد نمی رسد.
قزل سفلی گفت : به نظر می رسد پشت این افراد بدهکاران با رقم بالا افرادی هستند که حتی مستندات واحد حقوقی بانک نتوانسته آنان را مجاب به پرداخت کند.
وی در عین حال توضیح داد که طلبکاری این بانک که از محل تسهیلات پرداختی است اصلا به انحراف نرفته است و همان ارقام از منابع برای طرح معرفی شده سرمایه گذاری شده و واحد های تولیدی که بیشتر کشاورزی هستند نیز در حال فعالیت است.
مدیر شعب بانک کشاورزی مازندران گفت : به هر حال بانک از وصول طلبکاری خود دست نخواهد کشید و کوتاه نمی آید ؛چراکه این طلبکاری مربوط به حق و حقوق عموم مردم به ویژه کشاورزان و تولید کنندگان استان مازندران است.
نظر شما