به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، فراخوان این رویداد بین المللی از اردیبهشت ماه سال جاری در رسانه های داخلی و بین المللی منتشر شد و ۲۵۴ گروه برای شرکت در آن شرکت کردند و در نهایت ۵۰ گروه آثار و مدارک خود را در مهلت اعلام شده (تاریخ ۲۹ مرداد ۱۳۹۹) به دبیرخانه مسابقه ارائه کردند.
در ابتدا پس از بررسی تمامی ۵۰ اثر دریافت شده به صورت تک به تک، تعداد ۱۱ اثر برای دور دوم بحث و بررسی داوری انتخاب شدند و بنابراین تعداد ۳۶ اثر که همخوانی کمتری با معیارهای اعلامشده داشتند از دور رقابت کنار گذاشته شدند.
همچنین در مرحله دوم از میان این ۱۱ اثر تعداد ۵ اثر انتخاب و در مرحله سوم آن نیز پس از انجام بحثهای متنوع و بررسی مجدد آثار، تعداد ۳ اثر انتخاب شد.
بر این اساس هیأت داوران با بازدید و بررسیهای متوالی از روز ۱ تا ۳ شهریور ۱۳۹۹، آثار را ارزیابی کرده و در تاریخ ۴ شهریور، طی جلسهای با گفتگوها و بحثهای تفصیلی در اینخصوص به جمعبندی آراء و نظرات خود پرداختند.
بر اساس ارزیابی هیأت داوران مسابقه، گروه شرکتکننده حقیقی با سرگروهی آقای حمید ناصرخاکی، گروه شرکتکننده حقوقی با عنوان شرکت مهندسان مشاور ستاوندساز و گروه شرکتکننده حقیقی با سرگروهی آقای نوید فلاحت به ترتیب موفق به کسب رتبه اول تا سوم این مسابقه بین المللی شدند.
کارخانه سیمان ری، به عنوان نخستین کارخانه سیمان ایران، از مهمترین آثار میراث صنعتی است. ساخت بناها و سازههای این مجموعه از سال ۱۳۱۱ آغاز شده و تا سال ۱۳۶۰ طی چهار مرحله مختلف توسعه یافته است.
واحدهای کارخانه سیمان ری تا اواخر سال ۱۳۶۲ فعال بودند. تا اینکه در اسفند سال ۱۳۶۲ به دنبال گسترش شهر تهران و شرایط تولید قدیمی همراه با انتشار آلودگی، تولید واحدهای کارخانه متوقف و در نهایت در سال ۱۳۶۳ این مجموعه تعطیل شد. کارخانه سیمان ری در شمال شرقی شهر ری و منطقه ۲۰ شهرداری تهران، در زمینی به وسعت حدوداً ۹ هکتار قرار دارد.
نظر شما