به گزارش ایرنا، شبکه «سی ان بی سی» آمریکا امروز (پنجشنبه) گزارش داد: مایر در نامهای خطاب به کارکنانش که در اختیار این شبکه قرار گرفته است، نوشت: در هفتههای اخیر با فشارها و تهدیدهای شدید در فضای سیاسی، تغییرات ساختاری لازم را بررسی کردم. نقش خود را نسبت به آن متعهد شدهام، از جمله اداره تیک تاک در سطح جهانی را درک میکنم، اما ایفای چنین نقشی در نتیجه فشار دولت آمریکا برای فروش تیک تاک به شرکتهایی در این کشور بسیار دشوار به نظر میرسد.
دولت ترامپ استفاده از این اپلیکیشن را که امکان به اشتراک گذاشتن ویدئوهای کوتاه را فراهم میکند، به بهانه مسائل امنیتی در آمریکا منع کرده و مدعی است که ارتباط این اپلیکیشن با دولت چین امنیت ملی این کشور را به خطر میاندازد.
تیک تاک پیوسته چنین تهدیدی را رد کرده و بر محفوظ بودن اطلاعات کاربران آمریکایی تاکید کرده است.
آمریکا ادامه فعالیت تیک تاک در این کشور را به خرید آن از سوی شرکتهایی در آمریکا مشروط کرده است. دو شرکت آمریکایی «مایکروسافت» و «اوراکِل» برای خرید شرکت اصلی اپلیکیشن تیک تاک موسوم به «بایت دانس» رقابت میکنند.
بر اساس دستور اجرایی ترامپ، فروش این اپلیکیشن باید تا قبل از ۱۵ سپتامبر (۲۵ شهریور) انجام شود و در غیر این صورت ادامه فعالیت آن در آمریکا امکانپذیر نخواهد بود.
دوشنبه این هفته تیک تاک از دولت آمریکا به دلیل محروم کردن این شبکه از ادامه فعالیتش شکایت کرد. این شکایت میتواند ممنوعیت اعمال شده را به تاخیر انداخته و به تیک تاک فرصت بیشتری برای معامله بهتر برای فروش شرکت اصلی دهد.
تیک تاک که در چین به «دوین» شهرت دارد، در سراسر جهان نزدیک به یک میلیارد کاربر از آن استفاده میکنند. آمریکا به عنوان دومین کشوری که بیشترین کاربران این اپلیکیشن را دارد، تنها در ۸ ماه گذشته و به دنبال شیوع «ویروس کرونا» شاهد افزایش ۴۵ میلیون کاربر جدید این نرمافزار بوده است.
نظر شما