به گزارش ایرنا مسلم مروجیفرد عصر پنجشنبه در نشست رفع موانع تولید پنج شهرستان جنوبی استان کرمان (کهنوج، منوجان، قلعهگنج، فاریاب و رودبار جنوب) اظهار داشت: طی ۲ سال گذشته تا کنون این تعداد مجوز صادر شده است.
وی افزود: در پنج شهرستان جنوبی استان کرمان ۷۶ پروانه بهرهبرداری با سرمایهگذاری یکهزار و ۵۷۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۲ هزار و ۱۴۸ نفر صادر شده است.
مروجی ادامه داد: در حوزه معدن هم با توجه به ظرفیتهای این منطقه ۱۳۳ پروانه اکتشاف و ۸۴ گواهی کشف و پروانه بهرهبرداری صادر شده است.
وی بزرگترین مجموعه صنایع معدنی این منطقه را مجتمع تیتانیوم کهنوج عنوان کرد و از راهاندازی دوباره این مجموعه در دولت تدبیر و امید خبر داد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان گفت: با حمایتهای دولت این مجموعه به بخش خصوصی و شرکت فولاد پاسارگاد واگذار شد که روند تکمیل و فعالسازی آن سریعتر شده است.
وی ادامه داد: همچنین احداث کارخانه دوم تیتانیوم در شهرستان کهنوج به شرکت دیگری از بخش خصوصی واگذار شده و واگذاری زمین مورد نیاز طرح انجام شده و عملیات اجرایی آن با سرمایهگذاری سه هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی ۲۰۰ نفر از هفته آینده آغاز میشود.
مروجی فرد از آمادگی این سازمان برای حمایت از سرمایهگذاران خبر داد و گفت: در بخش سرمایهگذران بومی به ویژه در طرحهای وابسته به صنایع کشاورزی آمادگی صدور مجوزهای لازم با نهایت سرعت و یک روزه اعلام میشود.
وی با بیان اینکه تمامی توان خود را در راستای کمک به سرمایهگذاران به کار میگیریم، افزود: این سرمایهگذاران میتوانند طرحهای اولویتدار مورد نیاز منطقه را از کارشناسان حوزههای مختلف سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان دریافت کرده و در این زمینه مشاوره بگیرند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان ضمن قدردانی از فرماندار و دادستان کهنوج گفت: برگزاری مرتب و مستمر کارگروه رفع موانع تولید در این شهرستان موجب شده تا بیشتر مشکلات در حوزههای سرمایهگذاری شهرستان حل شده و فعالیت بهتر واحدهای تولیدی و رضایت مردم و سرمایه گذاران را در پی داشته باشد.
او تصریح کرد: در شهرستان کهنوج ۲۳ پروانه اکتشاف و ۱۲ گواهی کشف در حوزه معادن و هفت جواز تاسیس هم در حوزه صنایع معدنی صادر شده است.
منصور شکرالهی نماینده مردم پنج شهرستان جنوبی کرمان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: جلسات مختلفی با شرکتهای بزرگ معدنی برای سرمایهگذاری در جنوب کرمان تشکیل شده و در کنار تمامی سرمایه گذاران خواهیم بود.
وی افزود: در راستای حل مشکلات سرمایهگذاران در سطح استانی و ملی تلاش خواهم کرد چرا که تنها راه توسعه، جذب سرمایهگذار و حمایت از این بخش است.
این نماینده مجلس اظهار داشت: پذیرش مسوولیتهای اجتماعی و استفاده از نیروهای جوان بومی باید جزو اولویتهای سرمایهگذاران منطقه باشد.
در این نشست به مشکلات مطرح شده از سوی سرمایهگذاران پرداخته شد که طی آن مسائل مربوط به زیرساختهای صنایع و معادن از جمله آب، برق و گازرسانی و همچنین مشکل معارض محلی بررسی و مصوب شد با پیگیری نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای تامین و سایر مسوولان مشکلات موجود حل شود.