سرکنسول: پاکستان به‌دنبال توسعه همکاری اقتصادی با ایران است

کرمان - ایرنا - سرکنسول کشور پاکستان در زاهدان گفت: پاکستان با پیگیری برای راه‌اندازی خط جدید همکاری تجاری با استان‌های کرمان و یزد به‌دنبال توسعه مبادلات تجاری با ایران است.

به گزارش ایرنا، محمد رفیع روز سه‌شنبه در نشست بررسی همکاری‌های اقتصادی استان کرمان با کشور پاکستان در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان افزود:  دام، مرغ، بوقلمون، بلدرچین و کرک آماده همکاری با کرمان هستیم زیرا بیشترین کرک ایران در این استان تولید می شود. 

وی اظهار داشت: پاکستان و ایران روابط گسترده‌ای در حوزه‌های مختلف دارند که با این شرایط باید مبادلات تجاری را نیز توسعه دهیم.

سرکنسول پاکستان در زاهدان گفت: به علت مزایای همسایگی و همجواری ایران و پاکستان و نیاز به روابط خاص دوجانبه باید مرزها را برای فعالیت‌های تجاری برداشت و چارچوبی برای تجارت میان دوکشور نهاده شود که یکی از طرح‌های ما ۶۰ عنوان کالا را شامل می‌شود.

وی با بیان اینکه نمایندگان کرمان در اجلاس اقتصادی ۲ کشور حضور یابند، گفت: پاکستان ارتقای روابط تجاری با کرمان و یزد و دیگر استان‌ها را در دستور کار قرار داده، زیرا ارتباط تجاری ایران و پاکستان تنها محدود به استان سیستان و بلوچستان است.

رفیع تاکید کرد: تحریم‌های بانکی مهمترین مشکل بین روابط تجاری ایران و پاکستان محسوب می‌شود لذا تجارت تهاتری در دستور کار قرار دادیم که این فرایند تا ۶ ماه آینده اجرایی می‌شود.

وی افزود: ۲ هزار ویزا برای تجار و رانندگان ایرانی پس از پاندمی کرونا صادر کردیم و صدور ویزاهای بازرگانی و تجاری با توجه به منع دولت مرکزی آغاز شده است.

سرکنسول پاکستان در زاهدان با بیان اینکه پیگیر راه‌اندازی مجدد صدور ویزا هستیم که این محدودیت به علت کرونا بوده گفت: تا ۱۰ روز پیش قرنطینه شدید در پاکستان حاکم بود و شهروندان پاکستانی محدودیت بسیاری برای تردد داشتند و زوار پاکستانی نیز به همین دلیل به ایران نیامدند.

وی عنوان کرد: فعالیت‌های تجاری از اسفندماه سال گذشته تا ۲ ماه قبل متوقف شده بود و پس از آن روزانه ۵۰ تا ۷۰ ویزا برای رانندگان و تجار ایرانی صادر شد و محدودیت‌های تردد از ۱۰ روز پیش در پاکستان برداشته شده و محدودیت‌های صدور ویزا نیز برداشته می‌شود.

رفیع تصریح کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا ۲ هزار کامیون حاوی اقلام صادراتی از ایران داشتیم در حالی که ما صادراتی به ایران نداشتیم و مشکل اصلی صدور ویزا بوده که امیدواریم از طریق روابط دیپلماتیک در ایران رفع شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha