به گزارش ایرنا، دلایل زیادی در رابطه با این موضوع وجود دارد اما سکوت سنگی حرفهایی برای گفتن دارد؛ قابل درک است که هیچکس نمیخواهد به شرایط حساس فعلی دامن بزند و آتش را شعلهور کند و به همین دلیل بازیکنان بارسا گارد حمایتی گرفتهاند. بنابراین، خواه این سکوت مسوولیت شخصی بوده، خواه حفظ احترام باشگاه و یا پای سایر دلایل در میان باشد، آبی اناریها ساکت مانده و هرآنچه ممکن است در رختکن گفته شود، همانجا خاک میشود.
شکست تحقیرآمیز هشت بر ۲ بارسا برابر بایرن مونیخ در یک چهارم لیگ قهرمانان اروپا در لیسبون پرتغال درست مثل انفجار بیروت، نیوکمپ را ویران کرد.
پیکه در مورد مسی کامنتی نمیدهد
آنچه بیش از هرچیز توجه را به خود جلب میکند، این است که «جرارد پیکه» که از نزدیکان مسی به شمار میرود، کوچکترین اظهارنظری در مورد وی نکرده است؛ روابط دوستانه این دو به دوارن حضور آنان در لاماسیا بازمیگردد؛ دفاع وسطی که به طور معمول از اظهارنظر در خصوص هیچ موضوعی ابایی نداشته و همواره بدون واهمه حرف خود را زده است؛ تنها اظهارنظر وی پس از فاجعه لیسبون این بود که پیشنهاد جدایی خود را از بارسا مطرح کرد.
این در حالی است که نه «سرخیو بوسکتس» و نه «سرجی روبرتو» که کاپیتانهای دوم و سوم بارسا محسوب میشوند، یک کلمه در مورد مسی حرف نزدهاند.
آخرین پیام رسمی از سوی رختکن بارسا، ریتوییتی بود که توسط مسی در سیاُم ماه مارس مبنی بر موافقت آبی اناریها با کاهش ۷۰درصدی دستمزد خود در بحبوحه پاندمی و شرایط اضطراری اسپانیا بود. در آن برهه، هیچ کس نمیتوانست تصور کند که چهار ماه بعد مسی به فکر رفتن میافتد.
مسی برای بازیکنان جوانتر الگو است
حتی برخی از بازیکنان قابل توجه بارسا همچون «اندره ترشتگن» نیز در جریان این لحظات خاص و استثنایی در تاریخ باشگاه، اظهارنظر نکرده و به مطبوعات متوسل نشده است؛ این موضوع در مورد «آنتوان گریژمان» و «جردی آلبا» نیز صدق میکند؛ بازیکنانی که وضعیت آنان نیز در هالهای از ابهام قرار دارد.
مسی برای بازیکنان جوانتر همواره شخصیتی الگو بوده است اما آنها هم سکوت اختیار کردهاند؛ برای آن اتفاق دو دلیل محتمل وجود دارد؛ یا اینکه آنها از سوی باشگاه خاموش شدهاند و یا اینکه شاید تصور میکنند حرف زدن آنان بیشتر از آنکه به سود مسی باشد به ضرر او است.
نظر شما