به گزارش روز چهارشنبه شورای عالی قرآن، پس از داوری آثار صوتی و تصویری تلاوت، تحلیل و تدریس ۲۹۸ نفر از قاریان و مدرسان شرکتکننده در آزمون ورودی نهمین دوره ارزیابی، نتایج نهایی و کارنامه نمرات آنان از سوی دبیرخانه ارزیابی قاریان و مدرسان قرائت قرآن کریم صادر شد.
هیئت داوران این مرحله متشکل از هشت نفر از اساتید برجسته جمهوری اسلامی ایران اعلام کردند که ۱۷۷ نفر از قاریان و ۴۲ نفر از مدرسان در یکی از درجات یک تا چهار حائز نصاب لازم هستند و مجوز حضور در مرحله بعد که مربوط به آزمون تلاوت و مصاحبه حضوری است، از سوی هیئت داوران صادر شد.
بنابر اعلام دبیرخانه ارزیابی، چنانچه هر یک از شرکتکنندگان، نسبت به نمره خود در یکی از فروع تجوید، صوت، لحن و وقف و ابتداء اعتراض داشته باشند، حداکثر تا ۴۸ ساعت بعد از اعلام نتایج، فرصت دارند تا از طریق پروفایل شخصی نسبت به ثبت اعتراض اقدام کنند. نتیجه بررسی اعتراض ها تا ۱۹شهریورماه به اطلاع آنان خواهد رسید.
آزمون تلاوت و مصاحبه دوره نهم در نیمه دوم مهرماه به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد و آییننامه و جزئیات برگزاری مرحله دوم متعاقباً از طریق سایت شورای عالی قرآن و سامانه جامع ارزیابی به اطلاع شرکتکنندگان خواهد رسید.
به گزارش ایرنا نهمین دوره ارزیابی و اعطای گواهینامه تخصصی به قاریان و مدرسان قرائت قرآن کریم از اول خرداد امسال آغاز شد و داوطلبان با ثبت نام در سامانه مربوطه، آثار خود را برای ارزیابی داوران به دبیرخانه ارسال کردند.
طی هشت دوره گذشته ۳۴۳ نفر شامل ۲۲۳ قاری و ۱۲۰ مدرس، از سطح یک تا چهار، رتبهبندی شدند که از این تعداد، ۱۷ درصد خواهران و ۸۳ درصد برادران هستند.
دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی به منظور تعیین ساز و کاری جهت ارزیابی و رتبهبندی قاریان و مدرسان قرائت قرآن کریم و تسهیل تعامل و خدمترسانی دستگاههای مختلف به آنان، آییننامه ضوابط ارزیابی قاریان و مدرسان قرائت قرآن کریم در جلسه نهم شورای توسعه فرهنگ قرآنی در هفتم اسفند ۸۹ به تصویب رساند و برای اجرا به شورای عالی قرآن ابلاغ کرده و پس از آن هر سال حداقل یک دوره آزمون تخصصی برگزار و به قبولشدگان گواهینامه تخصصی قرائت و تدریس قرآن از سطح یک تا چهار اعطاء می شود.
نظر شما