سعید ملایی روزسهشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شرکت های توسعه و عمران با جذب دست کم نیم درصد از جمعیت شهرستان، می توانند فعالیت خود را آغاز کنند، تشکیل و فعالیت این شرکت ها گامی است تا سود ناشی از فعالیت های اقتصادی نصیب مردم شود.
وی افزود: خوشبختانه استاندار خراسان شمالی هم نگاه ویژه ای به این تعاونی ها دارد و تاکید بر این است که کارها و حرکت برای توسعه، با رویکرد انجام دسته جمعی کارها باشد.
معاون امور تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت: اکنون برخی خدمات شهری همچون زباله برداری، رفت و روب، خدمات فضای سبز، از شهرداری ها به شرکت های توسعه و عمران واگذار شده است.
به گفته وی، سرمایه اولیه شرکت های توسعه و عمران استان بیش از ۶۱۸ میلیارد ریال و با تشکیل این شرکت ها تاکنون برای ۱۶۰ نفر اشتغالزایی شده است.
ملایی با اشاره به پیگیری ها برای تشکیل شرکت توسعه و عمران در شهرستان اسفراین اظهار داشت: در این زمینه، موافقت نامه صادر و عضو گیری انجام شده اما هنوز ثبت، انجام نشده است.
معاون امور تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی با اشاره به اینکه تمام شهروندان و مردم شهرستان می توانند در این شرکت ها عضو شوند افزود: تلاش داریم تا در هر شهرستان، یک شرکت تعاونی توسعه و عمران تشکیل شود.
بر اساس این گزارش، شرکت تعاونی توسعه و عمران با رویکرد سرعت دادن به رشد و توسعه شهرها و روستاها تشکیل می شود و با هدایت سرمایه ها به تولید و توسعه اقتصاد می توان شاهد رونق اقتصاد بود.
این شرکت ها می توانند در انجام تمام فعالیت های عمرانی در شهرها و روستاها ورود پیدا کرده و با تملک زمین های بافت فرسوده شهری و روستایی، با استفاده از قوانین، به احیا و نوسازی این بافت ها سرعت دهند.
در خراسان شمالی ظرفیت های زیادی برای توسعه کشت گیاهان دارویی وجود دارد و توسعه کشت گیاهان دارویی، یکی دیگر از ظرفیت ها و فرصت ها برای سرمایه گذاری این شرکت ها است.
نظر شما