علی جدی روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این تعداد ۲۰۰ هزار راس دام در استان کشتار و مابقی به صورت زنده خارج می شود که در این خصوص دامداران سود چندانی نداشته و دلالان از فرصت سوء استفاده می کنند.
وی با اشاره به اینکه ۴۰ درصد جمعیت عشایری استان در شیروان سکونت دارد افزود: همچنین ۴۰ درصد اشتغال مردم استان از محل دامپروری و کشاورزی است که با اجرا و ایجاد کشتارگاه از دلال بازی جلوگیری می شود.
نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی گفت: این شهرستان ۵۵۰ هزار راس دام سبک و سنگین دارد که ۶۸ درصد گوشت سفید استان در شیروان تولید می شود و باید گام های لازم برای ایجاد تحول و توسعه صنعت دامداری شهرستان برداشته شود.
وی گفت: امسال با اجرای طرح گاوداری هزار راسی قلعه چه که ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تکمیل طرح گاوداری ۱۰ هزار راسی روستای خرم آباد شهرستان، شاهد توسعه اقتصادی، اشتغالزایی و درآمدزایی بالای در شهرستان خواهیم بود.
گاوداری ۱۰ هزار رسی رکه با سرمایه گذاری هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی در ۱۰۷ هکتار زمین ایجاد می شود، ظرفیت تولید سالانه ۶۵ هزار و ۷۰۰ تن شیر و هزار تن گوشت را خواهد داشت و برای ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی خواهد کرد.
نظر شما