«مارکوس پاپادوپلوس» امروز (پنجشنبه) در گفت وگو با ایرنا افزود: ایران در سال ۲۰۲۰ بیش از هر زمان دیگر قدرتمند است و ملت ایران در مخالفت با آمریکا متحد، اقتصاد ایران قدرتمند و ارتش این کشور بسیار نیرومند است.
وی با بیان اینکه ایران و ایرانیان برای بسیاری از مردم آزادی خواه و استقلال طلب جهان الهام بخش هستند، بیان داشت: این در حالیست که کشورهایی که چندان هم از ایران دور نیستند (همسایگان ایران) بهشدت به آمریکا وابسته هستند و آنها باید از ملت ایران درس بگیرند.
سردبیر نشریه «پولیتیکس فِرست» در همین حال توسعه روابط راهبردی ایران با قدرتهای منطقه را در راستای استقرار صلح در خاورمیانه مورد ستایش قرار داد و آن را به لحاظ ژئواستراتژیک حائز اهمیت توصیف کرد.
به گزارش ایرنا، دو ماهنامه پلیتیکس فرست، نشریهای سیاسی است که در پارلمان، وزارتخانهها، بیشتر سفارتخانهها، نهادهای سیاسی و تجاری وابسته به دولت، مدیران و رئیسان شرکتهای بزرگ تجاری و رسانههای گروهی انگلیس توزیع میشود.
نویسندگان این نشریه اغلب نمایندگان مجلس و اعضای دولت انگلیس هستند که درباره تحولات سیاسی اظهارنظر میکنند.
پاپادوپلوس به دلیل برخورداری از دیدگاههای ضد استعماری و ضد امپریالیستی و مخالفت با سیاست خارجی تجاوزکارانه غرب در منطقه از سوی گروههای دست راستی تحت فشار قرار دارد.
وی درباره تحریکات ضد ایرانی اخیر واشنگتن در نیویورک هم گفت: آمریکا طبق قوانین بینالملل هیچ حقی برای برگرداندن قطعنامههای لغو شده شورای امنیت بر اساس مکانیسم ماشه ندارد.
این تحلیل گر مسائل سیاسی افزود: آمریکا در حالی تلاش میکند که توافق هستهای ایران را تضعیف و سرانجام نابود کند که حتی نتوانست نزدیکترین متحدانش یعنی انگلیس، فرانسه و آلمان را در شورای امنیت برای حمایت از قطعنامه تمدید تسلیحاتی علیه ایران متقاعد کند.
وی همچنین افزود: رفتار های واشنگتن بخشی از تلاشهای این کشور برای سرنگونی دولت ایران از طریق فلج کردن اقتصاد این کشور است و این در حالیست که ایران در ۴۱ سال گذشته در برابر فشارهای غیرقانونی آمریکا مقاومت کرده است.
آمریکا پس از نزدیک به ۲ سال خروج از برجام و کارزارهای تبلیغاتی ناموفق جنگ با ایران، مدعی شده همچنان عضوی از توافق هستهای است و میتواند از ساز وکارهای موجود در این توافق و قطعنامه ۲۲۳۱ مرتبط با آن، علیه ایران استفاده کند.
وزیر امور خارجه آمریکا به تازگی خواستار بهکارگیری سازوکاری در برجام شده که قطعنامههای لغو شده شورای امنیت بازگردانده شود. این درخواست با مخالفت جمعی اعضای دائم و غیر دائم شورای امنیت مواجه شده است.
نظر شما