به گزارش ایرنا، عبدالهاشم حسننیا شامگاه شنبه در نشست با تشکلهای صنفی حمل و نقل کالا و مسافران اصفهان در سالن اجتماعات راه و شهرسازی این استان افزود: ضریب اشغال صندلی ناوگان حمل و نقل عمومی پیش از همه گیری بیماری کووید-۱۹ حدود ۶۰ درصد بود که این میزان پس از آغاز بیماری به ۲۵ درصد رسیده است.
وی ادامه داد: محاسبات ارائه شده برای وسایل حمل و نقل عمومی برون شهری شامل اتوبوس، مینی بوس و تاکسیهای مسافربری بوده است.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور اضافه کرد: از آن زمان تاکنون بویژه در روزهای اولیه شرایط سختی بر اقتصاد کشور حاکم بود اما با اینحال قشر پرتلاش راننده از هیچ تلاشی برای جابجایی مسافران و بخصوص کالاهای ضروری و اصلی مردم دریغ نکرده است.
حسننیا بر لزوم نوسازی ناوگان مسافربری در کشور تاکید و اضافه کرد: ۳۶۵ دستگاه هزار خودروی سبک و سنگین مرتبط با این نهاد شامل انواع تریلر، کامیون، اتوبوس، مینی بوس و سواری در کشور وجود دارد که عمر افزون بر ۶۰ هزار دستگاه بالای ۴۰ سال است.
وی با اشاره به اینکه نوسازی این ناوگان مستلزم اعتبارات ویژه و کلان است، اضافه کرد: بیش از ۶ هزار دستگاه از انواع ذکر شده بالای ۵۰ سال قدمت دارند اما با این وجود همچنان در سطح جادهها تردد میکنند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه رانندگان ناوگان باید از خدمات مناسب بیمه ای بهره مند شوند، تصریح کرد: بر همین اساس ۱۷۲ هزار بیمه مرتبط با حمل و نقل جاده ای صادر شده است.
حسننیا با اشاره به اینکه سالانه بالغ بر ۳۰ میلیون بارنامه در کشور صادر میشود خاطرنشان کرد: خدمات این نهاد در ابعاد مختلف فراز و نشیب داشته اما بصورت کلی معتقدیم عقبگرد نداشتهایم.
به گزارش ایرنا، در این نشست جمعی از رؤسای انجمنهای صنفی و تشکلهای مرتبط با حمل و نقل بار و مسافربری مشکلات و درخواستهای خود را مانند حل مشکلات بیمه ای، تامین لاستیک و توجه بیشتر به مقوله حمل و نقل بیان کردند.
استان اصفهان از نظر تعداد شرکت حمل و نقل بار، پایانه حمل بار و مسافر و آموزش کاربران حمل و نقل، رتبه اول کشور را دارد.
بیش از ۴۱ هزار دستگاه خودرو با ۴۸ هزار راننده در ناوگان حمل و نقل بار ابن استان فعالیت میکنند که نزدیک به ۱۰ درصد از ناوگان حمل بار کشور را شامل میشوند.
۴۵۹ شرکت حمل و نقل بار، ۶ پایانه حمل بار، ۲۶ پایانه حمل مسافر، هشت مرکز مکانیزه معاینه فنی و ۴۳ مجتمع بین راهی نیز در سطح استان اصفهان فعالیت میکنند.
اصفهان دارای ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه است که بدلیل موقعیت خاص آن در مرکز و بعنوان چهارراه ترانزیت بار و مسافر کشور، رتبه اول حمل بار و رتبه سوم حمل مسافر را داراست.
ابن استان دارای ۳۹۹ کیلومتر آزادراه، یکهزار و ۶۵۹ کیلومتر بزرگراه، ۲ هزار و ۷۹۱ کیلومتر راه همسنگ است.
نظر شما