مدیر عامل منظقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: این واحدهای تولیدی و صنعتی با سرمایه گذاری بیش از هفت هزار میلیارد ریال و با اشتغال زایی ۷۲۲ نفر آماده راه اندازی شده است.
نادر ثناگو مطلق افزود: از شاخص ترین واحدهایی که توسط رییس جمهوری در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام به بهره برداری می رسد، شرکت صنایع ماشین های اداری و لوازم خانگی با سرمایه گذاری پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۳۷۰ نفر است که تا پایان امسال میزان اشتغالزایی این شرکت به ۸۰۰ نفر خواهد رسید.
وی اضافه کرد: ایجاد مرکز داده و آزمایشگاه تحقیق و توسعه ارزهای دیجیتال، تولید تجهیزات اندازه گیری الکترونیکی، مونتاژ دوربین های مداربسته و سیستم های هوشمند اماکن و خودرو و مونتاژ توربو شارژهای موتورهای بنزینی و دیزلی از دیگر پروژه هایی است که پنجشنبه بیستم شهریورماه به بهره برداری می رسند.
ثناگو مطلق گفت: همچنین شرکت های تولید لوازم یک بار مصرف پلاستیکی و مواد ضدعفونی و بهداشتی و آرایشی و مونتاژ دستگاه های تهویه و هواساز فردا فعالیت رسمی خود را آغاز می کنند.
شکل گیری فرودگاه بین المللی پیام وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری ارتباطات اواخر دهه ۶۰ در جنوب غربی کرج ظرفیتی را به وجود آورد که دهه های بعد گام های موثری برای تجارت هوایی و رونق اقتصادی در نزدیکی پایتخت شاهد باشیم.
ساختار شکلی و موقعیت جغرافیایی فرودگاه پیام فرصتی شد تا درگام تاسیس منطقه ویژه اقتصادی از دهه ۸۰ در آن آغاز شود و سپس در دهه ۹۰ با راه اندازی بخش مسافری فرودگاه و بسترسازی برای فعالیت شهرک آی تی اقدام تکمیلی و روزآمد به عمل آید.
منطقه ویژه اقتصادی پیام با وسعت سه هزار و ۶۰۰ هکتار در حوزه صنعت و بازرگانی در مجاورت پایتخت دارای فرودگاه اختصاصی با ظرفیت هوانوردی، آموزشی، مسافری و کارگو است.
استقرار ۷۰ شرکت تولیدی فعال از مزیت های منطقه ویژه اقتصادی پیام در استان البرز است.
مستقر بودن کارخانه ها و خدمات خاص از جمله تولید کیسه های خون، مرکز پت اسکن، فارم های تولید رمز در منطقه از جمله مزایایی است که پیام را منحصر به فرد کرده است.
نظر شما