تلاش در جهت افزایش تولید و اشتغال یک معروف است

سنندج‌ - ایرنا - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: تلاش در جهت افزایش تولید و اشتغال در استان یک امر به معروف و کم کاری در این راه یک منکر است.

به گزارش ایرنا، محمد دره‌وزمی روز یکشنبه در نشست مدیریت تولیدی و صنعتی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان اظهار داشت: تامین سرمایه در گردش، ارز و مواد اولیه برای واحدهای تولیدی را اگر بدرستی انجام دهیم به معروف عمل کرده در غیر این صورت به منکر رفتار کرده‌ایم.

وی با اشاره به ظرفیت‌های موجود برای رونق تولید در کردستان افزود: هر میزان اشتغالزایی افزایش پیدا کند شاهد کاهش بزه‌های اجتماعی خواهیم بود و هر چقدر مردم استان از نظر مالی شرایط بهتری پیدا کنند معروفات در جامعه بیشتر و منکرات کاهش می‌یابد.

دره‌وزمی یادآور شد: حوزه معدن یکی از ظرفیت‌های استان کردستان است و هر چقدر فرآوری را در این حوزه افزایش دهیم و از خام فروشی بکاهیم موفق‌تر خواهیم بود.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان اضافه کرد: چهار هزار و ۵۰۰ کیلوگرم طلای خالص در استان تولید می‌شود که بیش از ۵۰ درصد طلای تولیدی کشور را تشکیل می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه طلا پشتوانه مالی کشور است و اهمیت این ماده معدنی را نشان می‌دهد، گفت: در واحد زرکوه معدن ساریگونی قروه یک هزار و ۲۳۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده و ۲۰۰ میلیارد تومان در اثر فعالیت این معدن به خزانه کشور می‌رود.

دره‌وزمی تاکید کرد: ایجاد ارزش افزوده، اشتغالزایی و استفاده از حداکثر ظرفیت‌های معدنی از اهداف فعالیت در حوزه معدنی است و در این راستا عملیات اجرایی معدن طلای سقز هم آغاز می‌شود.

وی با اشاره به اینک زنجیره آهن را آغاز کرده‌ایم، یادآور شد: یک میلیون و ۵۰۰ هزار تُن کنسانتره آهن در حال تولید است، عملیات اجرایی گندله، فولاد و آهن اسفنجی هم آغاز شده است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان افزود: شهرستان بانه که محل وارادات بود اکنون به سمت تولید رفته است و بسیاری از لوازم خانگی در این شهرستان تولید می‌شود و در تولید لامپ‌های روشنایی پیشتاز است.

خدمات نظام بدلیل اختلافات فکری نادیده گرفته نشود

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر هم در این نشست گفت: خدمات و زحمات نظام در منطقه نباید بدلیل برخی اختلافات فکری و سیاسی نادیده گرفته شود با وجود اینکه فعالیت‌های زیادی در استان توسط نظام انجام شده اما ضد انقلاب تلاش می‌کند تا خلاف آن را تبلیغ کند.

محمود الله‌مرادی با بیان اینکه نگرش ما در ستاد امر به معروف و نهی از منکر توجه به ریشه‌های امور است، افزود: اگر فقر از دری وارد شود ایمان از در دیگر خارج می‌شود بنابراین باید به رفع مشکلات اقتصادی توجه کرد تا شاهد منکرات در کشور و استان نباشیم.

وی اضافه کرد: مجاهدت و امر به معروف اصلی توسط شما تلاشگران حوزه اقتصادی انجام می‌شود و در این راستا اگر کسی زمینه را برای رشد و اشتغال جوانان فراهم کند بهشت را برای خود خریده و اگر کسی در این زمینه اخلالی ایجاد کند جهنم را برای خود خریده است.

الله‌مرادی با تاکید بر اینکه نجات کشور از اسارت در حوزه اقتصادی یک جهاد است، یادآور شد: اقتصاد ما را تک محصولی کردند که هر وقت خواستند گلوی ما را بفشارند اما ایران اسلامی زیرساخت‌های قوی دارد و هر کشور دیگری غیر از جمهوری اسلامی بود امروز زیر این فشار کمر خم کرده بود.

معاون صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان هم در این جلسه گفت: با سه هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری ۸۷۰ واحد تولیدی با ظرفیت اسمی ۱۶ هزار و ۸۰۰ نفر و ظرفیت واقعی اشتغال ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر در استان وجود دارد.

پیمان الماسی افزود: از لحاظ پروانه کسب در رتبه ۲۵، از نظر سرمایه گذاری رتبه ۲۳ و از نظر اشتغال رتبه ۲۷ کشوری را داریم که از لحاظ تعداد پروانه چهار رتبه، از لحاظ اشتغال ۲ پله و از لحاظ سرمایه گذاری پنج پله در کشور صعود کرده‌ایم.

وی اضافه کرد: شاید برخی از واحدهای تولیدی استان بدلیل سرمایه در گردش مشکلاتی داشته باشند اما هیچ واحد تولیدی بخاطر کمبود و یا نبود مواد اولیه مشکل ندارد و فعالیت شان متوقف نیست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha