مظفر علی شائی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مجموع پرداختی بانکهای عامل به این تعداد باشگاه ورزشی در استان ۱۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال است که مبلغ تسهیلات در نظرگرفته شده بین ۶۰ تا ۱۶۰ میلیون ریال بوده که به مربیان باشگاها پرداخت می شود.
وی افزود: پرونده درخواست تسهیلات بانکی ۷۳۹ باشگاه دیگر نیز از سوی کارشناسان بانک های عامل به منظور پرداخت تسهیلات در حال بررسی است.
مدیرکل ورزش و جوانان ایلام یادآور شد: مجموع درخواست کنندگان تسهیلات بانکی فعالان در عرصه باشگاه ها اعم از مدیر، مربی و دیگر کارکنان که در سامانه وزارت ورزش و جوانان و سامانه کارا ثبت اطلاعات کرده اند ۹۳۷ نفر است که تسهیلات درخواستی برای این تعداد باشگاه ورزشی ۲۳ میلیارد ریال است.
علی شائی با بیان اینکه نظارت بر باشگاه ها ی ورزشی استان به صورت روزانه رصد می شوند، تاکید کرد: یک کمیته نظارت قوی در سازمان ورزش و جوانان تشکیل شده و همکاری مستمری با ناظران دانشگاه علوم پزشکی دارند و از باشگاه ها به طور روزانه بازدید و تذکرات بهداشتی را به آنها می دهند.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط استان و آگاهی مردم از بیماری استقبال از باشگاه ها به حداقل رسیده و اگر هم باشگاهی با حداقل نفرات در یک سانس فعالیت دارد با حفظ فاصله اجتماعی که در آیین نامه بازگشایی باشگاه ها ۲ متر است ما این فاصله را در یک مقیاس استانی به ۱۰ متر تعریف کردیم.
وی اضافه کرد: باشگاه هایی که مجوز فعالیت در هر رشته های سالنی دارند باید تهویه مناسب داشته باشند و بعد از هر سانس وسایل ورزشی را ضدعفونی کنند و در اختیار وزرشکار بعدی یا سانس بعدی قرار دهند.
علی شائی با بیان اینکه در ورزش های گروهی نیز فقط آموزش مهارت ها مجاز است، گفت: در ورزش های گروهی هیچگونه فعالیت، رقابت و مسابقه دوستانه و غیر رسمی نداریم و صرفا آمورزش مهارت های ورزشی است.
وی تاکید کرد: ورزش هایی مانند کوهنوردی، کوه پیمایی، دو و میدانی، دوچرخه سواری، موتور سواری و قایقرانی که در فضای باز انجام می شوند با همان فاصله ۲ تا ۲ و نیم متر و در فضای باز انجام می شوند.
۳۷۸ باشگاه ورزشی خصوصی و دولتی در سطح استان فعال است.
استان ایلام با ۵۸۰ هزار نفر جمعیت دارای ۳۰ هزار ورزشکار سازمانیافته است.
نظر شما