«مجید مومنی» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: مواردی از سوء استفاده افراد سودجو از عناوین خیریه در استان شناسایی شدهاند که با گرفتن کمک از مردم، درآمدها را به نفع شخصی هزینه میکنند، بنابراین مردم در کمک به افراد نیازمند واقعی دقت لازم را داشته باشند.
وی اظهار داشت: اغلب افرادی که به عنوان سائل در حاشیه خیابانها سعی در جلب کمک مردم دارند نیازمند واقعی نیستند و نیاز است مردم دامنه سوءاستفاده احساسی را برای آنان کوچک کنند و آگاهانه کمکهای خود را به دست افراد مستحق برسانند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی گفت: تکدی گری از مصادیق جرم است و دستگاه قضایی با متکدیان حرفهای که با سوء استفاده از احساسات مردم برای خود کسب درآمد دارند، برخورد قانونی دارد.
مومنی اظهار داشت: سویه پنخان تکدیگری آسیب اجتماعی است و لازم است دستگاهای متولی برای جلوگیری از توسعه کسب درآمد در این با کمترین تلاش راه را بر سودجویان ببندند.
وی گفت: مردم میتوانند کمکهای خود را به این نهاد حمایتی در صندوق های تعبیه شده در خیابان و چهارراه ها یا از طریق اپلیکشین واریز کنند و مطمئن باشند کمک آنان به دست نیازمند واقعی میرسد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی افزود: صدقههای جمعآوریشده در استان بهمنظور رسیدگی به امور مددجویان موردحمایت در قالب جهیزیه، کمکهای درمان، وام قرضالحسنه، ایجاد اشتغال، کمک به تأمین و تعمیر منازل مسکونی مددجویان هزینه و در رفع فقر و نیازهای اقشار بیبضاعت صرف میشود.
مومنی اظهار داشت: ۱۳۶ هزار خانواده در این استان مشترک صندوق صدقات در منزل هستند و پنج هزار صندوق نیز در معابر عمومی نصب شده است.
وی افزود: اولویت در پرداخت صدقات با ایتام، زنان سرپرست خانوار، بیماران زمینگیر است و کمیته امداد استان آمادگی شفافسازی در زمینه هزینهکرد صدقات و وجوهات را دارد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی اظهار داشت: ۷۰ درصد مردم استان به روشهای نوین و الکترونیکی صدقه پرداخت میکنند.
۸۸ هزار و ۷۷۶ نفر در قالب ۴۸ هزار و ۴۶۶ خانوار از خدمات حمایتی کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) استان مرکزی بهرهمند هستند.
نظر شما