۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۰۸
کد خبرنگار: 893
کد خبر: 84031095
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

آمادگی مسکو برای میزبانی نشست گروه‌های فلسطینی

۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۰۸
کد خبر: 84031095
آمادگی مسکو برای میزبانی نشست گروه‌های فلسطینی

تهران - ایرنا - مسئول بخش سیاسی «جبهه مردمی آزادسازی فلسطین» از آمادگی روسیه برای میزبانی نشست گروه‌های فلسطینی به منظور گفت و گوی جامع فلسطینی - فلسطینی در اواخر ماه جاری میلادی (سپتامبر) به منظور پایان دادن به اختلافات این گروه‌ها خبر داد.

به گزارش ایرنا، " ماهر طاهر " روز سه شنبه در گفت و گو با روزنامه «الوطن» سوریه گفت که " میخائیل بوگدانف " معاون وزیر امور خارجه و نماینده ویژه رئیس جمهوری روسیه در خاورمیانه و کشورهای آفریقایی در دیدار با هیات فلسطینی شامل تعدادی از رهبران جریان‌های فلسطینی در سوریه، رضایت مسکو از نتایج دیدار بیروت - رام الله (نشست اخیر گروه‌های فلسطینی) به ریاست "محمود عباس" رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین را ابراز کرد.  

وی تصریح کرد که طرف روسی بر موضع یکسان فلسطینی‌ها و سازمان آزادیبخش فلسطین برای انجام هر اقدامی را ضروری دانست و بر آن تاکید کرد. 

مسئول بخش سیاسی جبهه مردمی آزادسازی فلسطین افزود: در این دیدار تحولات فلسطین، همچنین نتایج حاصل از نشست اخیر گروه‌های فلسطینی در بیروت و رام الله که بر تقویت جبهه داخلی و همبستگی اجزای مختلف جامعه به منظور مقابله با چالش‌های پیش روی ملت فلسطین و تلاش برای بازگرداندن وحدت ملی و کمیته‌هایی که برای آن تشکیل شده است، مورد بررسی قرار گرفت. 

وی گفت: ما به طرف روسی تاکید کردیم که برای رسیدن به وحدت ملی و مقابله با توطئه‌های عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی از سوی کشورهای مرتجع عربی و مقابله با "معامله قرن" تلاش خود را به کار بسته‌ایم. 

طاهر با اشاره به اینکه طرف روسی از تلاش‌ها برای احیای وحدت ملی فلسطینیان ابراز خرسندی و بر لزوم پایان دادن به وضعیت تفرقه تأکید کرد، افزود: طرف روسی گفت که رژیم صهیونیستی برای فرار از مذاکرات ادعا می‌کند که هیچ مرجع و طرف واحد فلسطینی برای گفت و گو وجود ندارد. 

وی اضافه کرد: طرف روسی اعلام کرد که تقسیم‌بندی بین گروه‌های فلسطینی باید پایان یابد و یک مرجع واحد فلسطینی در چارچوب سازمان آزادیبخش فلسطین به وجود آید. 

مسئول بخش سیاسی جبهه مردمی آزادسازی فلسطین گفت: نماینده روسیه برای تکمیل جلساتی که در بیروت و رام الله برگزار شد، با گروه‌های فلسطینی در تماس است و جبهه مردمی آزادسازی فلسطین تمایل خود را برای پذیرش این فراخوان (نشست گروه‌های فلسطینی در مسکو) اعلام کرده است. 

وی با اشاره به اینکه درباره فعالیت گروه چهار جانبه صحبت شده و روسیه برای احیای مجدد آن تحت فشار است، گفت: ما به عنوان جبهه مردمی آزادسازی فلسطین برای نقش روسیه و حمایت آن از حقوق فلسطین و قطعنامه‌های سازمان ملل و اصول حقوق بین‌الملل ارزش قائل هستیم، اما معتقدیم که گروه چهار جانبه قدرت فشار آوردن بر رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از سرزمین ما را ندارد. 

طاهر اضافه کرد: موضع آمریکا از طریق آنچه اسم آن را معامله قرن نامید، روشن است و "دونالد ترامپ" می‌خواهد مساله فلسطین را بطور کامل از بین ببرد و "بنیامین نتانیاهو" می‌گوید که صلح در ازای صلح و تشکیل کشور فلسطینی را نمی‌پذیرد و از سرزمین‌های ما [ مطابق مرزهای ] ۱۹۶۷ و از جولان اشغالی سوریه عقب‌نشینی نمی‌کند و می‌خواهد با منزوی کردن آرمان فلسطین، با کشورهای عربی به صلح و رابطه برسد. 

مسئول بخش سیاسی جبهه مردمی آزادسازی فلسطین تاکید کرد که این جبهه موضوع چهار جانبه یا مذاکرات این چنینی را نمی‌پذیرد، اما به روسیه به عنوان دوست که برای فعالیت کمیته چهار جانبه تلاش می‌کند، اعلام کرده که موضوع تلاش برای دستیابی به یک راه حل سیاسی مبتنی بر مصوبات و قوانین بین‌المللی و اصول حقوق بین‌الملل را می‌پذیرد. 

ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در بهمن سال گذشته پس از گمانه‌زنی‌های بسیار به همراه نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم‌ صهیونیستی در کاخ سفید حاضر شد و از طرح صلح خود موسوم به «معامله قرن» رونمایی کرد، موضوعی که با واکنش منفی بسیاری از کشورها و چهره‌های خارجی مواجه شد و بسیاری یا با دیده تردید به آن نگریستند و یا با آن مخالفت کردند.

رئیس جمهوری آمریکا که این روزها خود را گرفتار فشار داخلی می‌بیند، در این طرح علاوه بر تایید اشغالگری رژیم صهیونیستی، از فلسطینی‌ها خواسته که به این طرح بپیوندند و از مزایای اقتصادی آن بهره‌مند شوند؛ سخنانی که مورد تایید نتانیاهو نیز قرار گرفت و از ترامپ به عنوان بهترین دوست اسرائیل نام برد.

این طرح شهر قدس را پایتخت رژیم صهیونیستی می‌داند و بر اساس بندهای آن همچنین ۴۰ درصد زمین‌های کرانه باختری توسط این رژیم اشغال و مقاومت فلسطین خلع سلاح خواهد شد و بخش‌هایی از کرانه باختری که در آن ها شهرک‌های صهیونیست‌نشین ساخته شده، به صهیونیستها واگذار می‌شود و پناهندگان فلسطینی حق بازگشت به سرزمین خود را ندارند و باید در کشورهای میزبان مانند لبنان، اردن و سوریه، اسکان دایم بگیرند. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha