سیروس بیکبکان روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: اطلاعات این تعداد بهرهبردار توسط ۱۶۰ نفر کارشناس پهنه فعال در ۲۸ مرکز خدمات و یک خانه ترویج در استان جمعآوری و ثبت شده است.
وی افزایش عملکرد و بهرهبروری در کشاورزی را یکی از اهداف راهاندازی این سامانه برشمرد و افزود: اطلاعات بهرهبرداران در زمینههای زراعی، باغی، شیلات، گلخانه و قارچ در سامانه تعریف شده است، ولی اطلاعات مربوط به بخش دام با توجه به اینکه هنوز این قسمت در سامانه فعال نیست، وارد نشده است.
مدیر هماهنگی و ترویج جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه به طور تقریبی در همه استان پهنه هر کارشناس مشخص شده است، تصریح کرد: کارشناسان براساس پهنه تعریفشده برای آنها علاوه بر وارد کردن اطلاعاتی مانند سطح زیر کشت و محصول نیازهای آموزشی بهرهبرداران را نیز شناسایی و بر حسب ظرفیتها و استعدادهای منطقه اقدام به برگزاری دورههای آموزشی میکنند.
بیکبکان با اشاره به اینکه توزیع نهادهها، استفاده از بذور و الگوی کشت را میتوان از طریق این سامانه انجام داد، بیان کرد: حدود ۲۰ درصد تولیدکنندگان استان عملکرد عالی دارند، هدف این است که بتوان با انتقال دانش و اطلاعات زمینه ارتقای دیگران را نیز برای بهبود عملکرد در بخش کشاورزی بالا ببرد.
به گزارش ایرنا، سالانه در چهارمحال و بختیاری بیش از ۱.۵ میلیون تن محصولات باغی، زراعی، دامی و شیلات تولید میشود و سطح زیرکشت استان نیز ۲۷۰ هزار هکتار با ۶۶ هزار بهرهبردار است.
نظر شما