رضا نقیپور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در میاندوآب اظهار داشت: این صندوق بر اساس اساسنامه مکلف است از صنایع پیشرفته کشور در ۱۳ سرفصل شامل حوزههای زیست فناوری (بایو)، نانو، پلیمر، صنایع پیشرفته پزشکی، انرژیهای نو و تجدیدپذیر، اتوماسیون، نرمافزارسازی، تجهیزات آزمایشگاهی و ابررسانهها و شرکتهای با رویه دانشی، حمایت کند.
وی افزود: شرکتهای دانشبنیان، فناور، استارتاپها و تمامی شرکتهایی که بر رویه دانش فعالیت میکنند، در قالب ارایه تسهیلات، ضمانت نامه، خدمات کارشناسی و سرمایه ریسکپذیر حمایت میشود.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته کشور با بیان اینکه این حمایتها با هدف توانمندکردن شرکتها انجام میگیرد، گفت: با توجه به شعار سالجاری بنام جهش تولید، این صندوق به عنوان تسهیلگر برای تولیدکنندهها در اخذ وثایق و فراهم کردن زمینه فعالیت دارد.
نقیپور بیان کرد: امسال سعی می کنیم تا شاهد رشد حداقل ۳۰ درصدی در تعداد واحدهای تحت حمایت و ارزش ریالی حمایت مالی داشته باشیم.
وی گفت: حمایت مالی و اعتباری از بخش خصوصی و تعاونی در زمینه تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته با اعطای تسهیلات مالی با نرخ ترجیحی، صدور انواع ضمانتنامه، سرمایهگذاری خطرپذیر غیرمستقیم و ارائه خدمات کارشناسی، از جمله خدمات این صندوق است.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته کشور، با بیان اینکه فرآیند ارایه خدمات، از دستاوردهای مهم این صندوق بوده و تسریع در ارائه خدمات به متقاضیان و افزایش سرمایه نیز با قوت پیگیری میشود، اظهار داشت: امید میرود در آذربایجانغربی و میاندوآب صاحبان صنایع پیشرفته از خدمات و حمایتهای این صندوق استقبال کرده و بهرهمند شوند.
به گزارش ایرنا، رسالت ذاتی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته این است تا پولی که در اختیار این صندوق است به صورت ساده و راحت با تسهیلگریهای ویژه ایجاد شده در اختیار صنایع نوپدید قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته کشور به منظور بازدید از واحدهای تولیدی شهرک صنعتی میاندوآب به این شهرستان سفر کرده است.
نظر شما