عبدالعلی کلیدری روز چهارشنبه طی گفت و گو با خبرنگار ایرنا در شهرستان مرزی تایباد استان خراسان رضوی افزود: هفت هزار و ۸۳۰ دانشآموز عشایری مقاطع مختلف تحصیلی در ۲۳۳ آموزشگاه فعال این استان مشغول تحصیل هستند.
وی به پراکندگی عشایر در خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: دانشآموزان عشایر در ۲۳ شهرستان از مجموع ۳۱ شهرستان این استان به مدرسه میروند.
رییس اداره مدارس عشایر خراسان رضوی ادامه داد: بیشترین جمعیت دانشآموزان عشایری این استان در شهرستانهای تایباد و خواف در شرق و جنوب شرق خراسان رضوی مشغول تحصیل هستند.
وی گفت: ۵۵ درصد دانشآموزان مناطق عشایری خراسان رضوی را پسران و ۴۵ درصد آنها را دختران تشکیل میدهند.
کلیدری به استفاده از کانکس برای کلاس درس در مناطق عشایری و کوچرو اشاره کرد و افزود: ۶۶ درصد فضای آموزشی دانشآموزان عشایر در شهرستان قوچان، بخش رضویه شهرستان مشهد و بخش روداب شهرستان سبزوار بخاطر قشلاق و ییلاق خانوادههای عشایری کانکسی است.
وی ادامه داد: نوسازی و تجهیز فضاهای آموزشی کانکسی در خراسان رضوی نیازمند تامین ۲۰ دستگاه کانکس با یاری و کمک شهروندان نیکوکار و خیران مدرسهساز است.
رییس اداره مدارس عشایر خراسان رضوی همچنین به نامناسب بودن وضعیت آنتن دهی در برخی مدارس عشایری این استان اشاره کرد و گفت: به رغم شیوع بیماری کووید ۱۹ و تاکید بر استفاده از سامانه آموزشی شاد در مواقع ضروری، وضعیت آنتن دهی برخی مناطق عشایری استان مطلوب نیست.
۶۵۲ معلم، کار تعلیم و تربیت حدود هفت هزار و ۸۳۰ دانشآموز عشایر را در ۲۳۳ مدرسه استان خراسان رضوی بر عهده دارند.
شهرستان تایباد هزار و ۸۵۰ دانش آموز عشایر در مقاطع مختلف تحصیلی دارد.
تایباد از مشرق و جنوب شرقی هم مرز با کشور افغانستان است.
نظر شما