به گزارش ایرنا به گفته مدیرکل صدا و سیمای مرکز زنجان این سریال قرار است در ۳۰ قسمت ۴۰ دقیقه ای تولید و سال آینده از طریق یکی از شبکه های سراسری سیما پخش شود.
در آیین آغاز تصویر برداری این سریال که روز شنبه در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان برگزار شد، حجت الاسلام علی خاتمی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان بر ضرورت معرفی و شناساندن مشاهیر از طریق هنر به جامعه اشاره کرد و گفت: برای شناساندن مردان بزرگ تاریخ، بعد از قلم و حتی قبل از آن، تولید فیلم و سریال اثرگذاری بسیار زیادی دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان در این مراسم در سخنانی با بیان اینکه تاریخ دیروز و امروز زنجان مشحون از بزرگ مردانی است که در عرصه های مختلف منشاء آثار و برکات در حوزه های مختلف علمی و معرفتی هستند، گفت: مردم زنجان به ستارگان درخشانی همچون شهید دکتر مجید شهریاری افتخار می کنند.
خدابخش مرادی نافچی افزود: با تولید فیلم و سریال از زندگی بزرگان فرصتی فراهم می شود تا با تبیین عالمانه، ترویج فناورانه و تبلیغ هنرمندانه، مشاهیر و شخصیت های برجسته ازقاب صدا و سیما برای جوانان و نسل آینده معرفی و شناسانده شوند.
وی همچنین از برگزاری کنگره ملی بزرگداشت سه هزار و ۵۳۵ شهید استان زنجان در سال آینده خبر داد و افزود: مقدمات اجرایی این رویداد مهم در استان فراهم شده است.
رییس مرکز سیمای استانهای سازمان صداوسیما نیز در این مراسم معرفی مشاهیر را راهبرد ساخت سریال های تلویزیونی در استان ها عنوان کرد و گفت: شهید شهریاری مرد اول غنی سازی ۲۰ درصد در کشور بود که ثمره کارش تامین نیازهای علمی و درمانی کشور در حوزه فناوری هسته ای بود.
سید عباس فاطمی افزود: شهید شهریاری با جهاد علمی خود اقتداری برای کشور رقم زد.
دکتر بابک کریمی، رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان هم در این مراسم در سخنانی از شهید دکتر شهریاری به عنوان سردار هسته ای کشور یاد کرد و گفت: علم در فرهنگ ما به مثابه نور تعبیر شده است از این جهت کسانی که دانشمندانی همچون شهید شهریاری خاموش کردند، سمبل جهل و نادانی هستند اگر چه ممکن است از کشورهای پیشرفته و صاحب علم هم باشند.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز زنجان با بیان اینکه سریال شهید شهریاری از آثار فاخر در حال تولید در صدا و سیما است، گفت: کارهای مقدماتی، تحقیقاتی و نگارش فیلمنامه این سریال، در مدت نزدیک به ۲ سال انجام شد.
محسن لطیفی با بیان اینکه تصویر برداری این سریال در مدت هفت ماه انجام خواهد شد، افزود: بالغ بر ۵۰۰ نفر بازیگر و عوامل اجرایی در تولید این سریال مشارکت دارند.
شهید دکتر مجید شهریاری، استاد دانشگاه شهید بهشتی و از دانشمندان هستهای ایران بود که در سال ۱۳۴۵ در زنجان متولد شد و در هشتم آذر ۱۳۸۹ توسط رژیم صهیونیستی و با همکاری اطلاعاتی منافقین در یک عملیات تروریستی به شهادت رسید.
شهید شهریاری در زمانی که کشورهای صاحب فناوری هسته ای پزشکی ایران را از نظر صفحات سوخت هسته ای - که در تولید رادیوداروها کاربرد دارد- تحریم کرده بودند، توانست با همکاری دیگر دانشمندان هستهای کشورمان صفحات سوخت با غنای ۲۰ درصد را در کشور بومی سازی کند.
نظر شما