یداله شکری روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان داشت: دادگستری و شورای تامین با مشارکت آبفا و بهداشت و درمان هیاتی برای بررسی علل مسمومیت اهالی روستای شیخ صله تشکیل داده اند.
او با اینکه بیشترین ظن را آلودگی چشمه روستا در اثر نشت فاضلاب دانست اما گفت: نمی شود به قطعیت در این مورد نیز صحبت کرد چرا که سالهاست این چشمه محل تامین آب شرب روستا بوده و مردم تاکنون مشکلی به این شکل نداشته اند.
به گفته شکری، چشمه روستا مدتهاست که بازسازی شده و مجهز به دستگاه کلر زنی است.
وی در خصوص شایعاتی مبنی بر وقفه ۲ ماهه کلرزنی چشمه روستا نیز گفت: آب و فاضلاب استان این موضوع را رد کرده است.
شکری همچنین در خصوص شایعاتی مبنی بر افزایش تعداد بیماران تاکید کرد که تعداد مراجعه کنندگان به مراکز درمانی که تحت درمان قرار گرفته اند فقط ۲۸۲ نفر بوده اند.
آنچنان که اعلام شده بود درمان اکثر این افراد به صورت سرپایی و تعداد کمی نیز بستری شده اند.
پیش از این جلیل بالایی مدیرکل مدیریت بحران استان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفته بود که طی ۲ مرحله آزمایش توسط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی آلودگی آب ناشی از فاضلاب تایید شده است.
از طرفی مهدی بیگوند مدیر دفتر پایش و نظارت بر کیفیت آب شرکت آبفا استان نیز در جمع خبرنگاران بر سالم بودن آب روستای شیخ صله تاکید کرده بود.
وی گفته بود؛ آزمایشهای میکروبیولوژی، فیزیک و شیمیایی و سمومی که ما روی آب شیخ صله انجام دادیم سلامت آب را تایید میکند.
روستای شیخ صله با ۵۰۴ خانوار ۲ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد، این روستا در شهرستان ثلاث باباجانی و در نقطه صفر مرزی با کشور عراق واقع شده است.