به گزارش ایرنا، مهسا شاه حسینی روز پنجشنبه در نشست کمیته زنان ، خانواده ، کودک و نوجوان استان سمنان با موضوع گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس در سالن کوثر استانداری بیان کرد: دستگاه های اجرایی در تدوین این بانک اطلاعاتی و در اجرای این طرح به اداره کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری کمک کنند.
وی خاطرنشان کرد: ارزش های دفاع مقدس باید نسل به نسل برای نوجوانان و جوانان این مرز و بوم تبیین شود و هدف از برگزاری آیین های تجلیل، شناساندن جایگاه ایثارگران به ویژه بانوان ایثارگر در بین افراد کم سن و سال جامعه است.
وی یادآور شد: اثرگذاری تجلیل در جامعه برجسته است و شخصیت های فرزانه و ایثارگر استان سمنان همواره نیازمند یادآوری و تکریم هستند.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سمنان ادامه داد: به هیچ عنوان نباید از جایگاه ایثارگران و خانواده معظم شهدا غافل بود و باید ارزش های این نظام مقدس برای همگان تبیین شود.
رییس بسیج جامعه زنان استان سمنان نیز در این نشست تاکید کرد: برنامههای فرهنگی دفاع مقدس باید حالت مقایسهای داشته باشد و باید بدانیم که برای انقلاب و ارزشهای دفاع مقدس چه کرده ایم.
عفت دیابی افزود: نقش بانوان برای رفع مشکلات فرهنگی و اجتماعی دارای اهمیت و جایگاه ویژه ای است و باید از جایگاه بانوان انقلابی در مقابله با تضادهای فرهنگی همواره بهره برد.
وی با اشاره به اینکه تجلیل از بانوان ایثارگر و نخبه و انقلابی در استان سمنان باید با رویه کارشناسی مسئله دنبال شود، اضافه کرد: بانوان ایثارگر شاخص همواره باید معرفی شوند و قدرشناسی از ارزش این شخصیت های فرزانه تنها مختص به دفاع مقدس نیست و باید در طول سال به یاد آنان بود.
دبیر کمیته خانواده ، زنان، کودک و نوجوان و مشاور امور بانوان اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس نیز گفت: تجمیع آمار بانوان ایثارگر در دستگاههای اجرایی به طور ویژه در دستور کار قرار گیرد.
سلطانی یادآور شد: در آستانه دفاع مقدس با پیگیری مسئولان از بانوان مومن، انقلابی و نخبه استان سمنان تجلیل خواهد شد، به طور قطع روحیه جهادی و انقلابی زنان استان سمنان در هشت سال دفاع مقدس باید در شرایط فرهنگی جامعه امروزه هم ادامه یابد.
استان سمنان سه هزار شهید، هفت هزار و ۶۰۰ جانباز و ۲۴۳ آزاده تقدیم جمهوری اسلامی کرده است.
نظر شما