حجت الاسلام و المسلمین علیرضا اعرافی روز شنبه در نخستین نشست شورای مدیران سازمان علمی، فرهنگی آستان قدس رضوی در مشهد افزود: هرچه در بخشهای آموزشی و فرهنگی تلاش کنیم هنوز جای کار برای فعالیت بیشتر در خصوص ترویج مکتب اهل بیت (ع) و زیارت وجود دارد.
وی سازمان علمی، فرهنگی آستان قدس رضوی را نمادی از فکر و فرهنگ و معرفت رضوی دانست و ادامه داد: این مجموعه در سطح ملی و بینالمللی میتواند در جایگاه رفیع و مؤثری قرار گیرد.
مدیر حوزههای علمیه کشور با تاکید بر جهتگیری بینالمللی در مورد معارف اهل بیت (ع) برای تعامل جدیتر با مجموعههای فرهنگی آستان قدس رضوی اعلام آمادگی کرد.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران نیز در این نشست گفت: پژوهشهای بزرگ و چندملیتی با محوریت حضرت امام رضا (ع) یکی از کارهایی است که میتوان در این حوزه انجام داد.
مخبر دزفولی تولید سالانه یک فیلم بلند سینمایی در تراز حضرت امام رضا (ع) را ضروری دانست و افزود: در این زمینه باید از بهترین عوامل بهره برد و برای آن اهمیت قائل شد.
رییس سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی نیز در این نشست کتابخانه مرکزی در حرم مطهر رضوی را از قدیمیترین و معتبرترین مجموعههای فرهنگی در کشور و جهان اسلام دانست و گفت: مهمترین رویکرد ما رسیدن به جایگاه مرجعیت علمی آستان قدس رضوی است.
حجت الاسلام و المسلمین سید جلال حسینی بیانیۀ گام دوم انقلاب را محور فعالیتهای این سازمان خواند و افزود: ما در یک تغییر استراتژیک از کار انبارداری و صیانت از نفایس، که نخستین وظیفۀ این مرکز است، به سوی ترویج فرهنگ و سنت شیعه حرکت کردهایم که آسانسازی دسترسی به منابع نفیس و نسخ خطی و دسترسی اختصاصی به منابع آستان قدس رضوی و مراکز پژوهشی از جمله این فعالیتهاست.
وی همچنین با بیان اینکه سازمان کتابخانههای آستان قدس رضوی از بسیاری جهات در کشور، منطقه و جهان رتبه اول را به خود اختصاص داده است، از امضای تفاهمنامۀ همکاری مشترک با ۳۰ مرکز مختلف ملی و همچنین تعامل مؤثر با مراکز بینالمللی خبر داد.
سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی دارای بیش از ۳۰ میلیون منبع مطالعاتی و هشت هزار شیء موزهای است.
نظر شما