۲۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۳۶
کد خبرنگار: 2331
کد خبر: 84036350
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

وزیر اقتصاد آلمان: وضعیت اقتصادی اروپا چندان نگران‌کننده نیست

تهران – ایرنا - «اولاف شولتس» وزیر اقتصاد آلمان روز شنبه اعلام کرد که اقتصاد اروپا بهتر از آنچه بسیاری در آغاز همه‌گیری کووید–۱۹ نگران بودند، رو به بهبودی است.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، وی در عین حال تاکید کرد که دولت های اروپایی باید به حمایت از شرکت ها و مصرف کنندگان ادامه دهند.

شولتس در پایان نشست غیررسمی وزرای دارایی اتحادیه اروپا در برلین به خبرنگاران گفت: این بیماری همه گیر هنوز تمام نشده، اما شواهد نشان می دهد که اقتصاد (اروپا) بهتر از آنچه ما نگران بودیم، در حال بهبودی است.

وزیر اقتصاد آلمان ماه گذشته پیشنهاد اختصاص یارانه ۱۰ میلیارد یورویی برای محافظت از مشاغل را در جریان بحران کرونا در این کشور ارائه داد.

دولت آنگلا مرکل صدراعظم آلمان برنامه کوتاه جبران خسارت برای حمایت از کارگران و شرکت ها در این کشور را معرفی کرد تا از کاهش نیروی کار در دوران کرونا جلوگیری شود.

این مزایا در ابتدای امر ۶۷ درصد از خانواده های با فرزند را شامل می شد که به طور تدریجی طی ماه ها افزایش می یافت.

آلمان که بزرگترین اقتصاد اروپاست، به طور نسبتا خوبی از پس مقابله با کرونا برآمده است.

تاکنون ۲۵۹ هزار و ۷۲۵ نفر در آلمان به کووید –۱۹ مبتلا شده اند. از این تعداد، ۹ هزار و ۴۲۳ نفر براثر ابتلا به کووید – ۱۹ فوت شده و ۲۳۳ هزار و ۳۰۰ نفر بهبود یافته اند.

در همین حال، محدودیت‌های مقابله با همه‌گیری کرونا در کشورهای اروپایی موجب ‌شده تولید ناخالص ملی، محصولات و خدمات ۱۹ کشور حوزه یورو در سه ماه اخیر به نسبت دوره مشابه در سال قبل، کاهش  چشمگیری داشته باشد و به بیش از ۱۲ درصد برسد. با این حال کوچک شدن اقتصاد کشورهای حوزه یورو به خاطر شیوع کرونا به یک میزان نیست.

آمار و اطلاعات منتشر شده درباره اوضاع اقتصادی آلمان حکایت از کاهش شدید آهنگ رشد اقتصادی این کشور دارد. ماه گذشته اعلام شد که میزان کوچک شدن اقتصاد در آلمان طی سه ماهه دوم سال اندکی بیش از ۱۰ درصد بوده است.

چنین کاهشی در تاریخ آلمان پس از جنگ و به‌ویژه در آلمان متحد بی سابقه است. علت اصلی کاهش نرخ رشد اقتصادی آلمان ناشی از کاهش صادرات این کشور است.

در همین حال، برخی کشورهای اروپایی با افزایش شیوع ویروس کرونا، برای کاهش تاثیر این ویروس بر اقتصاد خود، اقداماتی مقاومتی را به اجرا گذاشتند.

پارلمان جمهوری چک بسته اقدامات اضطراری دولت را که شامل کاهش موقت مالیات برای کارگران خوداشتغالی است، تصویب کرد.  

رومانی نیز اعلام کرد که دولت اقلیت این کشور به بانک‌ها امکان می‌دهد تا بازپرداخت وام ماهانه را برای چند ماه به تعویق بیندازند.  

همچنین در نروژ، بانک مرکزی این کشور در اقدامی هماهنگ با بانک های مرکزی دانمارک و سوئد اعلام کرد که بانک‌ها وام با سررسید سه ماهه ارائه می‌دهند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha