خیران کرمانشاهی دانش‌آموزان بی بضاعت را فراموش نکنند

کرمانشاه- ایرنا- مدیرکل کمیته امداد کرمانشاه، با اشاره به برگزاری جشن عاطفه‌ها در سطح استان و نیاز مبرم دانش‌آموزان به وسایل تحصیلی جدید مانند گوشی و تبلت؛ از خیران و نیکوکاران کرمانشاهی خواست کمک به دانش‌آموزان بی‌بضاعت زیرپوشش این نهاد را فراموش نکنند.

«محسن رخصی» روز یکشنبه در نشست خبری که به مناسبت آغاز جشن عاطفه ها در دفتر مدیرکل کمیته امداد استان برگزار شد، با اشاره به شیوع بیماری کرونا و الزام ادامه تحصیل دانش آموزان به روش های جدید تحصیلی غیرحضوری و مجازی، گفت: امسال دانش آموزان علاوه بر تهیه کتاب و اقلام لوازم تحریر به گوشی و تبلت برای ادامه تحصیل نیاز دارند که خانواده‌ها در شرایط سخت اقتصادی کنونی امکان تهیه آن را ندارند، بنابراین نیازمند کمک سخاوتمندانه خیران و نیکوکاران هستیم.

او با بیان اینکه ۱۴ هزار دانش آموز و هزار و ۸۵۰ دانشجو زیرپوشش کمیته امداد کرمانشاه هستند، افزود: کمیته امداد آمار دقیقی از نیاز دانش آموزان زیرپوشش دارد که به محض کمک خیران و نیکوکاران اقلام موردنیاز آنها تهیه و بین آنها توزیع می کنند.

رخصی با بیان اینکه نصف بیشتر دانش آموزان زیرپوشش این نهاد نیاز به گوشی و تبلت برای ادامه تحصیل دارند، گفت: بخشی از تهیه این اقلام از منابع داخلی کمیته امداد تامین می شود و بخشی نیز از محل کمک های مردمی در جشن عاطفه ها تامین خواهد شد.

۱۱۰ پایگاه کمک های مردمی در سطح استان را جمع آوری می کنند

مدیرکل کمیته امداد کرمانشاه با بیان اینکه امسال جشن عاطفه ها به دلیل همزمانی با ایام محرم به «شور عاطفه ها» نام گذاری شده گفت: امسال به خاطر شیوع بیماری کرونا، ۱۱۰ پایگاه کمک های مردمی را در شور عاطفه ها در سطح استان جمع آوری می کند.

رخصی همچنین با بیان اینکه شور عاطفه ها از ۲۲ شهریو ماه آغاز شده و تا ۱۱ مهرماه به مدت سه هفته ادامه خواهد داشت، گفت: ۲۲ پایگاه ثابت جشن عاطفه های امسال از نهم تا یازدهم مهر دایر خواهد شد.

 او همچنین با اشاره به اینکه سال گذشته ۶ میلیارد و ۵۷۳ میلیون تومان از سوی مردم نیکوکاری استان در جشن عاطفه ها جمع آوری شد، افزود: با توجه به شرایط سخت اقتصادی خانواده ها و نیاز مبرم دانش آموزان به اقلام تحصیلی جدید از مردم استان، خیران و نیکوکاران انتظار داریم همانند همیشه یاری گر و همراه باشند و در شور عاطفه های امسال بیشتر کمک کنند.

رخصی در ادامه چهار درگاه الکترونیکی *۱۴#، *۸۸۷۷*۰۸۳# www.emdad.ir و شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۹۳۹۶۲۷ برای جمع آوری کمک های نقدی خیران  اعلام کرد و از مردم نیکوکار استان خواست بیشتر کمک های خود را به خاطر رعایت پروتکل های بهداشتی نقدی انجام دهند.

فرهنگ کار ضعیف عامل اصلی آمار بالای بیکاری در استان است

مدیرکل کمیته امداد کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه کمیته امداد استان با ایجاد پنج هزار و ۶۰۰ فرصت شغلی در سال گذشته، رتبه اول اشتغال در سطح کشور را کسب کرد و مورد تقدیر استاندار قرار گرفت، گفت: عامل اصلی آمار بالای بیکاری استان فرهنگ ضعیف کار است که باید رسانه ها بیشتر در زمینه فرهنگ سازی کنند.

رخصی اشتغال و رفع بیکاری را دغدغه اصلی همه مسوولان استان دانست و گفت: اولویت اول کمیته امداد توانمندسازی و اشتغال برای مددجویان زیرپوشش است و اگر منابع اعتباری برای این نهاد تامین شود آماده هستیم تا ۱۰ هزار فرصت شغلی ایجاد کنیم.   

رخصی با بیان اینکه ایجاد شغل به ویژه در شهرها بسیار مشکل و سخت است، از صاحب نظران اقتصادی، کارآفرینی و اساتید دانشگاهی خواست برای ایجاد فرصت های شغلی بخصوص در شهرها به کمیته امداد و دیگر نهادها پیشنهاد و هم افزایی کنند.

حدود ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت ۲ میلیون نفری استان کرمانشاه زیرپوشش کمیته امداد است.