۲۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۳۵
کد خبرنگار: 2469
کد خبر: 84037274
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۲۰ پروژه مهم با همکاری دانشگاه‌ها در شهرداری تهران در حال انجام است

تهران- ایرنا- شهردار تهران گفت: در حال حاضر ۲۰ پروژه مهم با دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها در شهرداری تهران در حال انجام است که امید است این دوره منشأ تحولاتی به واسطه محققان کشور باشد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، پیروز حناچی روز یکشنبه در اولین نشست مجمع فناوری و نوآوری استان تهران با اشاره به اینکه از دهه ۵۰ محدودیت راه اندازی صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتری شهرها را داشته ایم و فقط برای صنایع "های تک" و صنایع فناورانه این محدودیت وجود ندارد، افزود: در تهران فضاهای متروکه صنعتی وجود دارد که می تواند مکانی برای فعالیت های جدید باشد.

حناچی ادامه داد: باوجود اینکه تقاضا در برخی از مناطق شهرداری تهران برای ساخت برج وجود دارد، اما شهرداری درصدد برآمد برخی از این مناطق متروکه را برای فعالیت های فناورانه و نوآوری‌ در قالب کارخانه نوآوری و شرکت‌های دانش‌بنیان در دل شهر اختصاص دهد. 

وی بیان کرد: تغییر کارکرد بسیاری از کارخانه‌ها در ایران از اوایل دهه ۷۰ شکل گرفته، بطوری که این تغییر کارکرد را می توان در تبدیل کشتارگاه تهران به مرکز فرهنگی، تبدیل کارخانه چرم‌سازی تبریز به دانشگاه  هنر، کارخانه نساجی کرمان به کتابخانه ملی برشمرد.

حناچی ادامه داد: از فرصت‌های باقی‌مانده شهر باید به گونه‌های مختلفی استفاده شود. دانشگاه‌ها، پارک‌ها، مراکز نوآوری باید به حلقه اتصال رفع نیازها متصل شوند؛ به خصوص که در شرایط تحریم نیازها بیشتر شده است.

وی گفت: ‌باید برای این حلقه اتصال شرایطی فراهم شود تا نیازها را برطرف کنند. اکنون یک فرصت استثنایی با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای شرکت‌های دانش بنیان به وجود آمده است .

شهردار تهران ادامه داد: یکی از نتایج همکاری‌های شهرداری با معاونت علمی تولید رام قطار داخلی برای مترو تهران است که به تولید محصول بومی منجر می‌شود. تا پایان امسال اولین رام قطار متروی تهران که تا ۸۵ درصد داخلی‌سازی شده تولید می شود. اولین رام قطار متروی تهران در حال حاضر بیش از ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که به همت شرکت های داخلی و همکاری جهاد دانشگاهی در حال انجام است.

حناچی با تأکید بر اینکه آمادگی شهرداری برای ارائه بسیاری از خدمات با استفاده از دستاوردهای فناورانه محققان کشور، گفت: اکنون بیش از ۴۰۰ نیاز فناورانه در وب‌سایت "باهم" مربوط به شهرداری تهران قرار گرفته تا مراکز نوآوری به این نیازها دسترسی داشته باشند و در راستای حل آن برآیند.

شهردار تهران با اشاره به مرکز فناوری و نوآوری شهر هوشمند بیان کرد: این مرکز با همکاری معاونت علمی و فناوری و حضور فعالان در عرصه اکوسیستم فناوری و نوآوری راه‌اندازی شده است.  در این راستا بستری فراهم شده تا بخش‌های خصوصی بتوانند کارهای خود را انجام دهند.

اولین نشست مجمع فناوری و نوآوری استان تهران امروز در محل کارخانه نوآوری با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری و محسنی‌ بندپی استاندار تهران برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha